Nenad boluje od teške bolesti, supruga ima TUMOR pred porođaj, a imaju bebu od 18 meseci! RISTIĆIMA JE POTREBNA POMOĆ CELE SRBIJE!
Foto: Budihuman.rs

budimo humani

Nenad boluje od teške bolesti, supruga ima TUMOR pred porođaj, a imaju bebu od 18 meseci! RISTIĆIMA JE POTREBNA POMOĆ CELE SRBIJE!

Da bi se Nenad izlečio od veoma retke, agresivne i brzo recidivirajuće vrste limfoma, neophodno je presađivaje matičnih ćelija tj. lečenje u Nemačkoj

Objavljeno: 30.06.2017. 14:02h
  • 263

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nenada Ristića (1982).

Docent na Građevinsko – arhitektonskom fakultetu u Nišu Nenad Ristić boluje od izuzetno retke i veoma agresivne bolesti zbog čega mu je hitno potrebna pomoć.

Početkom maja Nenad je otišao lekaru zbog upale sinusa.

Međutim, na insistiranje lekara urađeni su dodatni pregledi i snimanja koja su pokazala da Nenad boluje od izuzetno retke i veoma agresivne vrste T limfoblasticnog limfoma četvrtog stepena. Radi se o vrlo agresivnom limfomu koji brzo napada organizam, i koji se nakon prividnog izlečenja pacijenta, za kratko vreme ponovo javlja.

Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemioterapiju je započeta u Srbiji.

Da bi se Nenad izlečio od veoma retke, agresivne i brzo recidivirajuće vrste limfoma, neophodno je presađivaje matičnih ćelija tj. lečenje u Nemačkoj.

foto: Budihuman.rs

Pored ovako teške Nenadove zdravstvene situacije, Nenadovoj supruzi Marini je oktobra meseca prošle godine pred porođaj, dijagnostikovan veliki tumor na mozgu. Nakon rizičnog porođaja dobili su devojčicu, a Marini je prošle godine odstranjen veći deo tumora. Čeka je jos operacija gama nožem, međutim, zbog Nenadovog zdravstvenog stanja zaustavila je lečenje.

Spašavanjem Nenadovog života, dajete snagu njegovoj supruzi Marini da nastavi lečenje, a osmomesečnoj bebi, da raste uz svoje roditelje. Budućnost ove mlade porodice u potpunosti zavisi od donacija dobronamernih ljudi.

Pomozimo Nenadu! Upišimo 328 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Nenadu život! Budimo humani!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media