VELIKA NAGRADNA AKCIJA ESPRESA: Budite kreativni i osvojite karte za koncert Killersa na EXIT-u!
Foto: Espreso.co.rs

počinjeee!

VELIKA NAGRADNA AKCIJA ESPRESA: Budite kreativni i osvojite karte za koncert Killersa na EXIT-u!

Jedan od najvećih bendova našeg vremena The Killers, nastupiće u sredu, 5. jula, na takozvanom "nultom danu" ovogodišnjeg Exita! Deo spektakla možete biti i VI!

Objavljeno: 18:48h

Čuveni američki bend nastupiće na glavnoj bini festivala, dok će im se na glavnoj bini pridružiti i njujorški Teachers, beogradski Van Gogh i riječki bend Jonathan. Portal Espreso je odlučio da ove godine obraduje svoje posetioce kroz jednodnevnu nagradnu akciju gde će posetioci biti u prilici da osvoje 15x2 karte za ovaj veliki koncert.

Šta je potrebno da uradite da osvojite karte?

Da biste osvojili ulaznice potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Espreso.co.rs Fejsbuk stranici. Akcija počinje počinje u petak, 30. juna i startuje u 12h na Fejsbuk stranici Espreso.co.rs. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Espreso.co.rs ostavite svoj komentar sa odgovorom na pitanje: Zašto su Kilersi najbolji bend današnjice? Nakon što postavite odgovor, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednici akcije su autori čiji komentari prikupe najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji). Imaćete sat vremena (do 13h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prilatelji i naši fanovi lajkuju (do 14h). Nakon toga pravimo presek svih komentara koji su pristigli prema navedenim pravilima, pravimo listu komentara koji su osvojili karte, potom objavljujemo spisak autora istih na sajtu i kontaktiramo pobednike putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja ulaznica. Podsećamo, pobednici su autori 15 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu.

foto: Printscreen/Facebook

*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slika ispod). Pobednici su autori 15 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 13h biće diskvalifikovani.

UN FACT O BENDU: Bend je nastao 2001. godine nakon što je osnivač i pevač grupe Brandon Flowers, fasciniran koncertom grupe Oasis i nastupom Lijama Galagera rešio da postavi oglas u lokalnim novinama tražeći ostale članove benda. Uticajni magazin NME dodelio im je čak četiri nagrade za najbolji svetski bend, uz još šest nominacija u istoj kategoriji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.