Osnovci će čekati Novu godinu u striptiz klubu, uz starlete i kriminalace!

RODITELJI U ŠOKU

Osnovci će čekati Novu godinu u striptiz klubu, uz starlete i kriminalace!

- Deca su nam donela ponudu da Novu godinu proslave u noćnom klubu! Videli smo da taj klub ima šipku za striptiz i kavez. Ne moramo biti pametni da zaključimo ko to posećuje - kažu roditelji
Objavljeno: 01.12.2015. 12:00h
Doček Nove godine u klubu opremljenom kavezima i šipkama! Zvuči primamljivo, ali kada tako nešto organizuje škola za svoje osnovce - onda je sramotno!

Učenici Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, od kojih najstariji imaju 14 godina, dobili su ponudu da novogodišnju proslavu imaju u prestoničkom klubu, koje je omiljeno mesto za izlazak starleta i kriminalaca.

Informacija da bi njihova deca mogla da slave Novu godinu tamo gde se provode go-go igračice, roditelje je šokirala.- Deca su nam donela ponudu da Novu godinu proslave u noćnom klubu! Videli smo da taj klub ima šipku za striptiz i kavez. Ne moramo biti pametni da zaključimo ko to posećuje. 

- Direktorka Tamara Jelić je donela odluku da se tamo ide. Deca od početka godine nisu obišla nijednu kulturnu ustanovu. Da li je to vaspitna ustanova? - pitaju se roditelji.

Sa druge strane, direktorka kaže da odluka nije njena.- Škola je dobila ponudu od tog noćnog kluba i ja sam je prosledila Savetu roditelja, koji sačinjavaju roditelji dece iz svih 23 odeljenja. Oni će odlučiti između tog kluba i još jednog mesta. Znam za sadržaje tog kluba i čak sam sama skrenula pažnju na to i rekla roditeljima da tamo ima šipka i kavez, a odluku sam prepustila Savetu - objašnjava direktorka i dodaje:

- Oni neće gledati šta ima okolo, nego će gledati u Deda Mraza.Dragan Jakšić, predsednik saveta roditelja, kaže da nije doneta konačna odluka o mestu proslave, a Snežana Đurić, gradska sekretarka za obrazovanje i dečiju zaštitu podsetila je da Ministarstvo prosvete preporučuje da bi bilo dobro da se školske proslave organizuju u okviru same škole.

(Espreso.rs/Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media