SNS OŠTRO DEMANTOVAO DA JE ORGANIZOVAO PREVOZ NA GEJ PARADU: Evo kako su se odbranili! (FOTO)
Foto: Espreso

VADE SE?

SNS OŠTRO DEMANTOVAO DA JE ORGANIZOVAO PREVOZ NA GEJ PARADU: Evo kako su se odbranili! (FOTO)

Nakon ove vesti, oglasio se i Gradski odbor Vranje koji je oštro demantovao celu priču!

Objavljeno:

Gradski odbor Vranje Srpske Napredne stranke je odlučio da želi da ide u korak sa vremenom i da podrži gej paradu koja se danas odvija u Beogradu.

SNS ČASTI ZA PRAJD: Besplatan prevoz od Vranja do Beograda svima koji su dolazili na Paradu! (FOTO)

Oni su želeli svojim simpatizerima iz Vranja da olakšaju put do Beograda pa su organizovali prevoz. Bar je tako pisalo u obaveštenju.

- Za sve članove, javljanje je obavezno jer nam je cilj da što većim prisustvom Paradi ponosa pokažemo podršku politici predsednika Srbije Aleksandru Vučića i buduće premijerke Ane Brnabić.

Ipak, nakon ove vesti, oglasio se i Gradski odbor Vranje koji je oštro demantovao celu priču!

- Gradski odbor SNS Vranje nije uputio ni postavio na tviter plakat ove sadržine. Uz dužno poštovanje i uvažavanje prava LGBT populacije, smatramo da lice ili grupa koja se bavi ovakvim neslanim šalama grubo krši i zloupotrebljava prava LGBT populacije u političke svrhe što je nedopustivo, rekao je za InfoVranjske Goran Đorđević, generalni sekretar Gradskog odbora SNS Vranje, povodom plakata - poziva članstvu za organizovani odlazaka na gej paradu u Beogradu. U plakatu se navodi da vranjski SNS organizuje besplatana odlazak na današnju gej paradu kao vid podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i mandatarki Ani Brnabić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.