TRAŽILI SMO STANOVE OD 1.000 EVRA MESEČNO U BG: I nije nam bilo dobro kad smo ih videli (FOTO)
Foto: Printscreen/Cityexpert.rs

ko ima, taj može

TRAŽILI SMO STANOVE OD 1.000 EVRA MESEČNO U BG: I nije nam bilo dobro kad smo ih videli (FOTO)

Luksuz na sve strane, ali za više od dve prosečne plate svakog meseca

Objavljeno:

Kako smo prošle nedelje istraživali šta se to od stanova u Beogradu nudi po ceni od 100 evra, odlučili smo da ovoga puta pronađemo stambeni prostor koji sebi mogu da priušte samo oni sa dubljim džepom.

HOROR, KOMEDIJA ILI NEŠTO TREĆE? Tražili smo stan u BG za 100 i manje evra! (FOTO)

Prilikom iznajmljivanja budućeg doma, većina onih koji se odlučuju na ovaj korak, traži pristojan stan osposobljen za normalan život. Naravno bitna je i udobnost, čistoća, lokacija, a u zavistnosti od potreba potražioca, ponekad i druge karakteristike dolaze kao prioriteti.

Naći stan u Beogradu koji košta 100 i manje evra, a spada u pristojan prostor za život, zvuči kao naučna fantastika. Međutim, po ceni od 1.000 evra, to je i te kako moguće. Retki su oni koji u današnje vreme mogu da izdvoje toliku sumu novca za samo jednu životnu stavku. Međutim, prilično je zanimljivo videti šta se to nudi.

Ovo su neki od stanova koji su se izdvojili. Neki od njih možda su precenjeni, ali ostavljamo na vama da to procenite.

Prvi stan na koji smo naišli nalazi se na Novom Beogradu, lokaciji koja je poslednjih godina sve popularnija.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Stan ima 100 kvadrata i nalazi se u bloku 67, tačnije naselju Belvil. Ova lokacija veoma je popularna, kako zbog Delta City-a i Savskog keja, tako i zbog ostalih pogodnosti, pa možemo reći da je jedna od poželjnih stavki i te kako ispunjena.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Stan je troiposoban, a što se karakteristika tiče stan ima sve što je potrebno. Ipak za hiljadu evra, koliko košta iznajmljivanje na mesečnom nivou, nećete dobiti mašinu za sudove, zamrzivač, usisivač i mikrotalasnu. Frižider, takođe nije štikliran, mada se može videti na slikama koje su postavljene na sajtu.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Kako se može i videti, stan je nov, lepo opremljen, prostran, svetao, čist...Nismo mogli da mu pronađemo manu.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Međutim, bilo bi čudno da je drugačije, s obzirom na cenu po kojoj se nudi, zar ne?

Sledeće na šta nailazimo je stan u kući, koji se nalazi u delu grada koji je takođe veoma popularan.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Na Vračaru, u ulici Đorđa Vajferta, nalazi se stan od 160 kvadrata. Ovaj luksuzno opremljen četvorosoban stan, ostavio nas je bez teksta. Uređen je do najsitnijih detalja, a osim galerije, on ima i deo koji se može koristiti kao kancelarija. Na svakom ćošku su umetničke slike, ogledala, razne figure, vaze, lampe, zidni sat...

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

U karakteristikama oglasa piše da stan ima sve osim frižidera, zamrzivača, telefona, kade i usisivača, što možemo svrstati u bitnije stvari. Svakako i poželjene, pogotovo ukoliko izdvajate ovu sumu novca.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Na slikama, stan ostavlja bez teksta. Nameštaj od punog drveta, slike, lusteri, ogledala sa masivnim ramovima...sve u ovom stanu odiše luksuzom.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Za one koji ne štede prilikom iznajmljivanja životnog prostora, ovo je idealna ponuda.

U potrazi za stanom u Beogradu, od paprenih 1.000 evra, naišli smo na jedan od mnogih koji se nude u strogom centru grada.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

U Francuskoj ulici, opština Stari Grad, izdaje se stan od 145 kvadrata. Petosoban stan, izgleda prilično " šareno" zbog različitih stilova nameštaja i dezena koji se u njemu nalaze. Stan je lep, prostran i luksuzan, ali zbog popularnog "animal printa", jarko crvene kože i pojedinih detalja, moramo da primetimo da luksuzno u ovom slučaju pomalo prelazi u kič.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Što se opremljenosti stana tiče piše da nema kablovsku, internet, veš mašinu, zamrzivač, telefon, televizor...

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Na slikama se vide mnoge od ovih stari, pa pretpostavljamo da se onaj ko je pravio oglas prilično zbunio. Ili pak slike nisu adekvatne, jer se ono što je prikazano ne poklapa sa onim što je napisano.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Konačan zakljućak je da je stan lep, komforan i da se nalazi na odličnoj lokaciji. Međutim, zbog boja i dezena koji u njemu preovlađuju, pitanje je koliko je dopadljiv. Takođe, da li zaslužuje toliku cenu s obzirom na nabrojane stvari koje u njemu nedostaju?

U istoj opštini, najpopularnijoj kada su stanovi skuplje kategorije u pitanju, našli smo stan koji podseća na stanove i kuće iz nekada popularnih španskih serija.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U ulici Kralja Petra na Dorćolu, nalazi se dvosoban stan od 80 kvadrata. Izuzetno je lep, jedan deo opremljen je u klasičnom stilu, dok je dnevna soba modernog tipa sa kožnim nameštajem.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U oglasu nema posebnih karakteristika, pa što se opremljenosti tiče, ne možemo da zaključimo da li ima sve što je neophodno.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Međutim, po slikama se ne bi reklo da mu nešto fali. Ima kuhinju sa svim neophodnim elementima, veliko kupatilo sa đakuzijem, veliki televizor, francuski krevet.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Stan kao iz bajke, za sve one sa malo dubljim džepom. Iako je manji od do sada ponuđenih, opremljen je sa ukusom i spaja različite stilove u odvojenim prostorijama, što je moramo priznati zanimljiva ideja.

Nismo se pomerili dalje od strogog centra grada, pa vam predstavljamo još jedan stan na Dorćolu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U jednom od popularnijih delova Beograda, u ulici Strahinjića Bana, naišli smo na dvosoban stan od 140 kvadrata. Kako se nalazi na veoma traženoj lokaciji, ne čudi cena po kojoj se izdaje. Moramo biti iskreni i reći da i njegova kvadratura i izgled, takođe opravdavaju cenu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se karakteristika stana tiče, takođe nismo naišli na detaljan opis. "Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe, odvojene kuhinje, spavaće sobe, dva kupatila i dve terase" je rečenica kojom je na sajtu okarakterisan ovaj stan.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Na slikama se vidi lep, luksuzan, prostran i svetao stan. Ima veliku dnevnu sobu i prilično zanimljivo uređenu kuhinju, a pločice su neobično dizajnirane kako u kuhinji tako i u kupatilu. U ovakvom stanu nije teško osećati se dobro, pogotovo ukoliko se opustite u đakuziju uz omiljenu seriju na televiziji, jer ovaj stan vam nudi i to.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Reklo bi se da ovaj stan opravdava cenu po kojoj se nudi. Za sve one koji sebi mogu da ga priušte, ne sumnjamo da će biti pravi "raj na zemlji".

Većina stanova na koje smo naišli sinonim su za luksuz i "život na visokoj nozi". Ima i onih koji su moramo priznati, itekako precenjeni. Ipak, ne možemo a da se ne zapitamo: da li je sama po sebi, cena od 1.000 evra za stan precenjena, ili ipak luksuz mora da se plati?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.