VUČIĆ SUROVIJI OD KARDINALA RIŠELJEA: Aleksandar Rodić saslušan zbog lažnih optužbi!
Foto: Dado Đilas

DIKTATOR NASTAVLJA DA ZASTRAŠUJE!

VUČIĆ SUROVIJI OD KARDINALA RIŠELJEA: Aleksandar Rodić saslušan zbog lažnih optužbi!

Današnjim saslušanjem Aleksandar Vučić je jasno pokazao da je suroviji od kardinala Rišeljea i da mu ne treba nikakav dokaz, osim onog koji smisli u svojoj glavi, pa da neko bude progonjen

Objavljeno:

Ovim saslušanjem diktatorski režim je pokazao da je legitimno objaviti da ja treba da budem ubijen, a da nikakva istražna radnja ne bude preduzeta da bi se istražilo stavljanje mete na moje čelo. Samo sam ja saslušan, i to kao neko ko navodno preti nekim nesrećnim Vučićevim slugama. Svakoga dana, dok izgovaraju laži o meni, oni govore o sebi. Ja tu ništa ne bih dodao.

foto: Dado Đilas

Danas sam bio na saslušanju kod stranačke, naprednjačke policije, misleći da je razlog otvorena najava mog ubistva trovanjem ili nameštenom saobraćajnom nesrećom, izrečena u novinama čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića. Diktator je namestio brojne kamere i doveo foto-reportere kako bi još jedna etapa hajke protiv mene bila potpuna.

Lažnim optužbama i naručenim medijskim spektaklom hteo je da me predstavi kao kriminalca koji odlazi na saslušanje. Ta lažna slika trebalo je da uveri ljude u Srbiji da sam ja krivac. Kao odgovoran građanin, odmah sam se odazvao na poziv da dam izjavu o izmišljenim pretnjama urednicima Srpskog telegrafa, iako je proces na nivou vidovite Zorke, a u njemu mi je diktator namenio ulogu "ubice u pokušaju".

foto: Dado Đilas

Istina je da meni Vučićevi kriminalci javno prete. Od stranačkog pravosuđa i policije ne očekujem da me zaštiti. Očekujem samo dalji progon. Ipak, neću odustati. Može Vučić svakoga dana da izmišlja neku novu priču - da sam pretio i pticama koje će sutra slučajno da lete iznad mesta njegovog krunisanja, dok se novac građana Srbije enormo troši za to krunisanje - ali ja neću prestati da ukazujem da na vlasti imamo diktatora.

Zbog toga, očekujem još ovakvih lažnih optužbi i nameštenih policijskih poziva kao osvetu za istinito informisanje - Vučić mora da pokaže šta će se desiti svakome ko želi da istinito i objektivno informiše javnost.

Aleksandar Rodić

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.