SRPKINJE MASOVNO IDU NA "OKLAGIJANJE"! Novom trendu Beograđanke teško odolevanju, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia, Thinkstock

novi hit!

SRPKINJE MASOVNO IDU NA "OKLAGIJANJE"! Novom trendu Beograđanke teško odolevanju, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)

Mnoge devojke su je već isprobale i imaju samo reči hvale, evo o čemu se konkretno radi!

Objavljeno:

Novi trendovi sa Zapada svakodnevno stižu i u našu zemlju. Neki su neprimetni, dok zbog drugih srpkinje troše sve do poslednje pare. Ovog puta, u pitanju je masaža oklagijama!

Pogledajte video:

Mnoge devojke su je već isprobale i imaju samo reči hvale, evo o čemu se konkretno radi!

ON JE DRŽAVNI PRVAK IZ PANČEVA ČIJA JE PRIČA UZDRMALA SRBIJU: Povredilo me što profesori šire laži o meni! (FOTO)

Maderoterapija (terapija drvetom) je terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja alternativu regularnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom.

foto: Pixabay.com

Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimuliše se limfni sistem tela i time se oslobađa od nagomilanih toksina.

foto: Pixabay.com

Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje “pomorandžine kore”.

foto: Printskrin Jutjub / Maderoterapija Anticelulit i oblikovanje tela

Srpkinje sve češće idu u salone zbog masaže oklagijama jer je prirodna, neinvazivna i nema štetne posledice. Sanja Jović koja je postala skoro redovna mušterija salona koji radi i masažu oklagijama kaže da je prezadovoljna rezultetima.

Dečko mi je uplatio tretmane jer sam stalno pričala o njima. 30 minuta košta oko 1.200 dinara, a 45 minuta košta 1.600 dinara. Potrebno je oko 12 termina da bi se osetila razlika. Posle par tretmana noge ce vam izgledati užasno, sav celulit će izaći na površinu i pojaviće se modrice. Nakon par dana kada sve to splasne - desiće se bukvalno čudo!

foto: Printskrin Jutjub / Prakticna zena

Još jedna zadovljna mušterija nam je prenela svoje iskustvo sa "oklagijama".

- Prošlog leta sam išla na "oklagijanje" kako sam nazvala tu vrstu masaže, i bila sam vrlo zadovoljna. Imam mnogo kilograma, i želela sam malo da oblikujem noge. Uspeh nije izostao. Nažalost moja kilaža ne dopušta da svi vide promenu, ali ja sam je videla. Noge su mi se razdvojile i za mene je to bio izuzetan uspeh da posle godina i godina ponovo nosim haljine i suknje leti! Zbog nekih zdravstvenih problema nisam radila stomak, a rečeno mi je da može da se i stomak i ruke dovedu "u red".

Ukoliko su vam dosadile klasične masaže i želite da probate nešto novo - oklagije čekaju na vas!

(J. J )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.