JELENA I MARKO SU ŠETALI OPUŠTENO, a onda se desila NAJČAROBNIJA prosidba koju Leskovac pamti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Jugmedia

ORIGINALNO

JELENA I MARKO SU ŠETALI OPUŠTENO, a onda se desila NAJČAROBNIJA prosidba koju Leskovac pamti! (FOTO) (VIDEO)

Šampanjac i aplauzi i od zbunjenih šetača po parku

Objavljeno:

Ona lepa i posebna Leskovčanka Jelena Pešić i njen mladić Marko Denić opušteno su šetali parkom Devet Jugovića podno Hisara, sve dok devojci pažnju nije privukao gitarista, zvuk drona i dok pred sobom nije ugledala veliki pano s ljubavnom porukom, piše portal Jugmedia.

foto: Jugmedia

Do mesta na kome je Marko danas planirao da je zaprosi, ispod panoa, iza koga su se skrivali prijatelji, ostalo je još par koraka, ali čarolija je krenula ranije, neplanirano. Na upitni pogled, Marko je odmah podklekao i dugo smišljanu ceremoniju prosidbe započeo ranije. Najpre joj je čitao, a potom klekao, izvukao prelepi prsten iz džepa i pitao je da li hoće da se uda za njega. „Da“, tiho je progovorila.

foto: Jugmedia

Šampanjac i aplauzi i od zbunjenih šetača po parku.

„U šoku sam. Nisam ništa predosetila. Ovo veče je trebalo da bude jedan uobičajeni izlazak s Markom, sa društvom i sa mojom sestrom i da se završi večerom“, priča dok joj još ruka pod prstenom podrhtava.

Na klupici preko puta prvi put su se poljubili pre sedam meseci, pa je Marko želeo da baš u tom parku stavi verenički prsten svojoj devojci, za koju kaže da joj je „duša lepa“.

„Mada, bilo mi je čudno zašto baš ovde trebamo da se vidmo sa drugom i drugaricom i njihovom ćerkom“, priča sada već verenica advokatskog pomoćnika Marka Denića, koji se u lepu Leskovčanku zaljubio na prvi pogled i kome je trebalo nekoliko meseci da osvoji njeno srce, sve do onog prvog poljupca na klupi u parku Devet Jugovića u Leskovcu.

foto: Jugmedia

„Imao sam večeras tremu“, kaže Marko, ali se predomišlja i dodaje: „Onu pozitivnu“. A prava je istina da je imao – veliku tremu, ovaj zaljubljeni i preduzimljivi mladić iz Lebana, koji sanja veliku advokatsku karijeru i skladan brak sa mnogo dece.

(Espreso.co.rs/Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.