PENZIONERKA JELICA NASELA NA PREVARU: Htela verenika, a sad otplaćuje kredit za Audi od 450.000 dinara!
Foto: Thinkstock

neverovatno

PENZIONERKA JELICA NASELA NA PREVARU: Htela verenika, a sad otplaćuje kredit za Audi od 450.000 dinara!

Jelica je uspela da se domogne ključeva od "audija" ali sada ne zna šta će sa njim, jer je ona htela muža, a ne automobil.

Objavljeno:

Penzionerku Jelicu Đukić (62) naivnost i vera u ljude koštala je 450.000 dinara, koliko iznosi kredit koji je podigla i dala svom "vereniku", vlasniku agencije za bračno posredovanje iz Ražnja, da kupi polovan "audi".

Kredit otplaćuje već godinu dana, a o braku više ne razmišlja, već o prijavi koju je podnela niškoj policiji i apelu na svoje usamljene ispisnike da budu obazrivi.

Jelica ne krije da je imala potrebu da nađe srodnu dušu, jer usamljeno provodi penzionerske dane. Veli da je naučena da veruje ljudima i da nikada nije mogla ni da pretpostavi "u kakvom to svetu živimo".

foto: Thinkstock

- Verujem u policiju i sudstvo, tako da sam ubeđena da ću svoj "slučaj" izgurati do kraja i dokazati da sam prevarena. Ali, želim da upozorim i druge ljude, pogotovu žene da se čuvaju prevaranata, koji su slatkorečivi i uljudni dok ne ostvare svoje ciljeve, a onda se pretvaraju u grubijane - kaže Jelica, koja se februara prošle godine javila agenciji za bračno posredovanje iz Ražnja.

- Bilo mi je malo čudno što ne traže novac, a vlasnik J. L. (56) je bio veoma ljubazan i uslužan. Odmah mi je pronašao potencijalnog partnera iz Novog Sada, sa kojim sam počela redovno da razgovaram telefonom. Trebalo je i da se upoznamo, ali me je onda vlasnik agencije nazvao i rekao da prekinem svaki kontakt sa tim Novosađaninom, jer je navodno saznao da je prevarant. Bila sam mu zahvalna što me je na vreme upozorio, a onda je J. L. počeo da me ubeđuje da se vidimo i upoznamo. Bio je veoma uporan, ali na fin način, što godi svakoj ženi. Svi smo željni pažnje - priseća se Jelica, koja je veoma razočarana što je neko iskoristio trenutak njene slabosti i osvojio joj srce.

foto: Profimedia

- J. L. me je posle izvesnog vremena zaprosio i trebalo je da počnemo da živimo zajedno. Žalio mi se da mu je majka bolesna, da izdržava brata, da agencija ne posluje dobro i da bi se bavio taksiranjem, ali nema para da kupi auto. Ubedio me je da ja podignem kredit i kupim mu auto, jer je to "u našem zajedničkom interesu.

- Kad sam to učinila počeo je da me izbegava. Onda sam shvatila da sam izmanipulisana i, što je najgore, saznala sam da nisam jedina. Prijavila sam ga policiji i pomalo se bojim njegove reakcije, ali nemam nameru da odustanem - kaže Jelica.

Jelica je uspela da se domogne ključeva od "audija" ali sada ne zna šta će sa njim, jer je ona htela muža, a ne automobil. Kaže da su joj rekli da ne vredi ni dve hiljade evra.

foto: Printscreen Youtube/TEST DRIVE FREAK

- Od moje profesorske penzije otplaćujem kredit 13.000 dinara svakog meseca - žali se ona.

(Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.