NA 5 MINUTA OD FONTANE KOJA SVIRA - DEČJA BOLNICA SE RASPADA: Pogledajte snimak pa recite jesmo li BACILI dva miliona evra? (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić, Espreso

prioriteti!

NA 5 MINUTA OD FONTANE KOJA SVIRA - DEČJA BOLNICA SE RASPADA: Pogledajte snimak pa recite jesmo li BACILI dva miliona evra? (VIDEO)

Dok su vlast, mediji i pojedini građani bili okupirani kompilacijom pesama Majkla Džeksona, na samo 5 minuta hoda trune Univerzitetska dečja klinika "Tiršova" 

Objavljeno: 17.06.2017. 13:00h
  • 2k

Muzička fontana već uveliko žari i pali Slavijom. Stigla je i da se "prelije", ali i da zavadi komšije u tom kraju. Nakon svečanog otvaranja, slikanja, "inventova", strasti su se konačno stišale i sad možemo da uočimo realnu i celu sliku.

Narod gladuje, a vi mu svirate! PROTEST PROTIV DIKTATURE MUZIČKE FONTANE, građani se okupili na Slaviji!

foto: Fonet / Nenad Orević

Dok su vlast, mediji i pojedini građani bili okupirani kompilacijom pesama Majkla Džeksona, na samo 5 minuta hoda trune Univerzitetska dečja klinika "Tiršova".

RODIO SE SIN, MALI GOSPODIN: Uz ovo je danas treštala fontana na Slaviji, orilo se na ulicama od ranog jutra! (VIDEO)

foto: Espreso.rs

Pogledajte video:

Malter sa Tiršove otpada sa zgrade, skele ne mrdaju već neko vreme, a opasnost za pacijente i slučajne prolaznike vreba u svakom trenutku.

NEMA VEZE ŠTO SE IZLIVA I ŠTO ĆE NEKO MOĆI DA POGINE: Fontana na Slaviji će raditi i preko zime! (FOTO)

foto: Espreso.rs

Dok se ljudi udaljavaju od same ruine i gledaju kako da bezbedno uđu u zgradu, "ispod njih" se odvija prava muzička fešta.

foto: Espreso.rs

Pitali smo građane koji su se zadesili u Tiršovoj da li čuju muziku koja dopire sa Slavije.

- Čujem muziku kad prolazim pored Tiršove. Ne podržavam njenu izgradnju, ja nemam osnovne uslove za život poput vode, a oni prave muzičku fonatanu, priča razočarana sugrađanka.

foto: Espreso.rs

- Nažalost, već neko vreme dolazim u Tiršovu zbog deteta i čula sam muziku par puta. Obično je čujemo u ranim prepodnevnim satima, kaže T.M.

foto: Espreso.rs

Dva dečaka koja su došla u Tiršovu kako bi posetili druga su nam takođe potvrdili da su čuli muziku ispred same bolnice.

foto: Espreso.rs

Zaposleni u Tiršovoj kažu kako ne obraćaju pažnju na takve stvari.

foto: Espreso.rs

- Ja lično nisam čula muziku u samoj bolnici, ovde je toliki žamor i haos da ja ne čujem ništa drugo osim dece, priča J.V.

Vlast se očigledno bavila filozofijom "hleba i igara", pa su umesto pomoći deci i samoj bolnici koja je u fazi raspada, odlučili još jednom da zabave narod.

Samo nek je veselo!

(J. J.)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media