MAMA, MI SMO GOTOVI: Branka i njen bolesni sin se guše u suzama, JER SU IM OTELI STAN! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

NEMAJU DOM!

MAMA, MI SMO GOTOVI: Branka i njen bolesni sin se guše u suzama, JER SU IM OTELI STAN! (VIDEO)

Socijalna radnica im je dala ponudu da ih smesti u prihvatilište za beskućnike, što je skandalozno, tvrdi porodica Hawatmi. Branka i njen sin Tarek piju lekove za smirenje i prva misao kad ustanu je da je su izgubili krov nad glavom

Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

- Muka mi je kad treba da izađem na terasu, ne mogu ni da gledam u onom pravcu, očajna sam, osećam se osramoćeno, guši se u suzama Branka.

foto: Filip Plavčić

Rekla nam je da joj najviše nedostaju pogled na Dunav, čamci, staza ispred kuće, ali i njene drage komšije.

Stan je prodat za 26.000 evra, iako vredi oko 70.000 evra. Poziv za iseljenje je upućen advokatu, a ne lično vlasnici. Branki je vraćen kusur od 1.060.000 dinara. Podsetimo, stan u kome porodica Havatmi živi, privatni izvršitelj je prodao bez obaveštenja za namirenje duga od 6.500 evra, iako je Branka bila spremna da ceo dug isplati.

foto: Filip Plavčić

Branka je očajna, ali tvrdi da neće odustati i da će dogurati i do suda u Strazburu ako bude morala.

- Ja plaćam porez uredno, poštujem zakone, ali očekujem od države da ih i ona takođe poštuje. Meni ne treba muž da me štiti od ovakvih prevara, već moja država, priča očajna Branka.

foto: Filip Plavčić

Socijalna radnica im je dala ponudu da ih smesti u prihvatilište za beskućnike, što je skandalozno, tvrdi porodica Hawatmi. Branka i njen sin Tarek piju lekove za smirenje i prva misao kad ustanu je da je su izgubili krov nad glavom.

foto: Filip Plavčić

- Tareku se zdravstveno stanje dosta pogoršalo i svakodnevno uzima dodatne lekove za smirenje. Motorika tela mu je lošija i očajan je, tvrdi majka Branka i dodaje:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.