LESKOVČANIN PRODAJE DIPLOMU SA FAKULTETA! Hoćete da budete predsednik, ministar, direktor? CENA JE POVOLJNA! (FOTO)
Foto: JuGmedia

Urnebesno tužan oglas

LESKOVČANIN PRODAJE DIPLOMU SA FAKULTETA! Hoćete da budete predsednik, ministar, direktor? CENA JE POVOLJNA! (FOTO)

Kao pravi trgovac, ističe da je diploma stečena na državnom fakultetu

Objavljeno:

Hteli bi da postanete profesor, direktor javnog preduzeća, poslanik u skupštini, ministar ili čak predsednik države? Ambicije i planovi za tako nešto vam ne nedostaju, ali vam nedostaje diploma, navodi se u oglasu na sajtu Limundo gde možete izlicitirati za pravu diplomu sa niškog Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja, prenosi JuGmedia.

Svoje zvanje zapravo prodaje DIF-ovac iz Leskovca i još navodi potencijalnim kupcima da, po prvi put u novijoj istoriji, mogu lako da priušte originalnu diplomu državnog fakulteta i obezbede sebi bolju budućnost, po početnoj ceni od 9.999 dinara.

“Diploma je originalna, stečena mukotrpnim radom, i kao takva potpuno neupotrebljiva osobi koja ju je na taj način stekla. Ali Vi je sada možete kupiti, što bi Vas, uz malu podršku pravih prijatelja automatski predodredilo za neko od gore pomenutih zanimanja/funkcija“, navodi se u oglasu ovog Leskovčanina.

foto: JuGmedia

Za cenu kaže da je ekvivalent cene plaćene usled njenog svečanog uručenja. Svaki iznos preko ove cifre biće najveća zarada koju je ona donela dosadašnjem ponosnom vlasniku.

“Iako stečena sada već davne 2009. godine, diploma je odlično očuvana i samo povremeno vađena iz zaštitnih dekorativnih korica radi fotokopiranja za potrebe nameštenih konkursa“, kaže nam ovaj Leskovčanin.

Kao pravi trgovac, ističe da je diploma stečena na državnom fakultetu, a neki od manjih nedostataka joj može biti jedino nešto viši prosek studija i već upisano ime i prezime trenutnog vlasnika.

„Ali ako ste maštoviti i dovoljno spretni u falsifikovanju, ovo će za Vas predstavljati dečju igru“, navodi prodavac.

Ovaj mladić je trenutno nezaposlen, a kako nam kaže, nikada nije radio u struci.

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.