PROFESORICE, NAUČI ME DŽIDŽI-MIDŽI! Direktorka izdala učionicu za spot u kojem ĐAK viri profesorki POD SUKNJU!
Foto: printscreen/youtube/Official Channel DJ Krmak

strašno

PROFESORICE, NAUČI ME DŽIDŽI-MIDŽI! Direktorka izdala učionicu za spot u kojem ĐAK viri profesorki POD SUKNJU!

Zavirivanje profesorki pod suknju, podmićivanje direktora škole, lascivne aluzije u tekstu i ponašanju samo su deo bizarnog muzičkog spota koji je sniman u najstarijoj školi u Smederevu

Objavljeno:

Muzički spot koji se pojavio pre nekoliko dana na Jutjubu uzburkao je duhove u tom gradu. Mada autor, Goran Žižak, poznatiji kao di-džej Krmak, nije Smederevac, a ni tema "pesme" pod nazivom "Profesorice" nije lokalna, nešto drugo je zapanjilo meštane ovog grada: opskuran spot je sniman u najstarijoj i jednoj od najcenjenijih škola u ovom gradu - OŠ "Dimitrije Davidović".

- Dobila sam molbu u kojoj piše: "Molimo vas da nam u petak 19. maja, u vremenu od 20.30 do 21.30 omogućite korišćenje bilo koje učionice sa školskim klupama za kratko snimanje muzičkog spota". Piše još: "Napominjemo da spot ne sadrži političke ili bilo kakve druge antipropagandne sadržaje - pravda se Snežana Đurić, direktorka OŠ "Dimitrije Davidović", odakle DJ Krmak u klupama njene škole.

foto: printscreen/youtube/Official Channel DJ Krmak

Politike u spotu zaista nema, ali zato ima koječega drugog što pod sumnju dovodi ostatak molbe, u kojoj se kaže da "tokom snimanja neće biti sadržaja koji bi narušavali ugled jedne od najstarijih škola u regionu".

Ako podvirivanje pod suknju profesorice ili podmićivanje direktora škole, koga igra čuveni Đoša, nije kompromitujuće, i za školu i za profesiju, refren pesme je s tog aspekta u najmanju ruku problematičan: "Profesorice, nauči me didži-midži, profesorice, čekam te, u podrum siđi".

foto: printscreen/youtube/Official Channel DJ Krmak

- Ja nisam imala scenario spota da bih to znala. A i ne mislim da je to toliko strašno, to je stvar ukusa. Trebalo je da čujete šta su deca puštala kada smo išli na ekskurziju, na kraju sam morala da intervenišem i tražim da isključe tu "muziku" - pokušava direktorka da objasni da ovo još i nije najgore što je moglo da bude snimljeno u školi.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.