DRAMA NA DEDINJU: Samohranu majku izbacili iz stana posle 25 godina, GRAĐANI SE TUKLI S POLICIJOM! (FOTO)
Foto: Kurir.rs

sramota!

DRAMA NA DEDINJU: Samohranu majku izbacili iz stana posle 25 godina, GRAĐANI SE TUKLI S POLICIJOM! (FOTO)

Policija je rasterivala ljude i udarala ih pendercima.Toliko su rešeni da ubace teretanu, a nemaju nikakav odgovor gde!

Objavljeno: 16:41h

Na Dedinju u Ulici Vile Raviojle bb, došlo je do sukoba policije i okupljenih građana, koji su želeli da spreče iseljenje samohrane majke Julijane T. iz prostora u kome živi i radi 25 godina.

Kako je kamera Kurir TV zabeležila, u jednom trenutku je došlo do žešćeg koškanja između policije i okupljenih građana koji su skandirali "Ubićete majku", "Gde će ti duša?", "Imaš li majku?".

"Ona je samohrana majka i već 25 godina živi i radi u ovom prostoru. Svojevremeno je napravila kompromis sa Opštinom Savski venac, koja joj je dodelila deo Mesne zajednice u Ulici Vile Raviojle na Dedinju, iz koje je sada teraju. Kao razlog iseljenja navodi se dug za struju. Julijana je ovde živela i pravila sadržaje za decu, uključujući i onu sa smetnjama u razvoju. Neko je poželeo da u ovom prostoru od osamdesetak kvadrata sada otvori teretanu. Julijana ima jednog sina, studenta i oni sada nemaju gde, moraju na ulicu", ispričala je za Kurir Neda S.

BRAVO, DOBRI ČOVEČE! Ženu obolelu od raka koja je dobila otkaz u Juri želi da zaposli anonimni dobrotvor!

Naime, reč je o umetnici Julijani T. (52) koja je ceo život posvetila deci i radu sa njima.

Prema nezvaničnim saznanjima, ona i njen sin, koji je student ETF, navodno zbog duga za struju moraju da napuste prostor u kome su živeli 25 godina, a koji su dobili sklopljenom kompenzacijom sa Opštinom Savski venac.

foto: Kurir.rs

"Policija je terala ljude, i udarala ih pendrecima. Toliko su rešeni da ubace teretanu, a nemaju nikakav odgovor gde", ogorčena je Julijanina prijateljica.

foto: Kurir.rs

Julijana ima svoju umetničku trupu, svoje "vile i vilenjake" sa kojima je često gostovala u različitim Kulturnim centrima i besplatno igrala predstave za decu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.