SENSA FESTIVALOM ULEPŠALA DAN BEOGRAGANIMA! Ovo je bio sjajan provod! (FOTO)
Foto: Promo

slavilo se

SENSA FESTIVALOM ULEPŠALA DAN BEOGRAGANIMA! Ovo je bio sjajan provod! (FOTO)

Sensa festival, koji je održan 27. i 28. maja na Trgu republike, pružio je posetiocima nezaboravno iskustvo

Objavljeno:

Adria Media Group i magazin Sensa organizovali su Sensa Detox Festival na Trgu republike, a raskošan i originalan program ponovo je oduševio mnogobrojnu publiku.

Radnici u tekstilnoj fabrici u Čačku dobijaju poklone za svaki praznik i rođendan! (FOTO)

foto: Promo

Događaj koji je postao tradicija učinio je da centar Beograda blista u punom sjaju uz drvene kućice, u kojima su poznati brendovi izlagali svoje proizvode i spremili zanimljive aktivacije.

foto: Promo

U pagodama su posetiocima bile na raspolaganju motivacione radionice, dok su uz bogat umetnički i zabavni program na bini svi prisutni uživali u pravom spektaklu. Crtanje mandala, saveti nutricioniste, vajanje, psihološke i numerološke konsultacije, bile su dostupne svakom posetiocu, a scenski nastup uz zumbu i capoeiru odjeknuo je prestonicom u pravom festivalskom duhu.

Sedma Svečana akademija „Spirit of Youth“ održana je sinoć u prepunoj sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja

foto: Promo

Veliku podršku magazinu Sensa dale su kompanije Voda Voda, MediGroup, DM, Hemofarm, Meggle i Fructus čajevi, Fruvita. Pozitivna energija, opuštena, vesela atmosfera i nepregledne gužve pokazuju da je, već drugu godinu zaredom, Sensa Festival postao ogledalo Beograda, i da se treći Festival, planiran za kraj septembra, očekuje sa nestrpljenjem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.