OVAKO JE IZGLEDAO REJV U BEOGRADSKOJ ŠUMI PRE 22 GODINE: Kada vidite šta se dešava, nećete verovati svojim očima! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Facebook / Lucky Showcase

žur žur!

OVAKO JE IZGLEDAO REJV U BEOGRADSKOJ ŠUMI PRE 22 GODINE: Kada vidite šta se dešava, nećete verovati svojim očima! (VIDEO)

U Beogradu se devedesetih opasno rejvovalo, a evo i dokaza...

Objavljeno: 09:28h

Rejv žurke popularne su i danas. Oni sa malo dužim "stažom", pamete velike dance žurke kao čisto đuskanje i "čistu" drogu.

Skoro je nemoguće tačno reći kada je i kako nastao rejv. Ljudi su partijali od začetaka civilizacije. Setite se samo Rimljana i njihovih bahanalija!

Prvi rejvovi tokom početka devedesetih, muzika, mdma, ekseri i razigrana publika su bili začetnici novog kulturnog pokreta koji je prvenstveno poklanjao pažnju muzici i uživanju u njoj. Žargosnki bismo rekli da takva muzika "radi".

Underground skupovi ljubitelja žestokog zvuka su se održavali na različitim lokacijama - napuštenim magacinima, starim fabrikama, šumama.

Prvo ti je gadno, a onda ti je tužno kad vidiš dete od 13 godina ubijeno od droge: Jeziv svet droge na BG žurkama! (VIDEO)

Na Fejsbuku je objavljen video iz davne 1995. godine. Sigurni smo da će se u dugogoišnjim ljubiteljima elektronskog zvuka probuditi nostalgija nakon što ponovo osete vibracije i žestok zvuk koji vas tera da đuskate.

Naime, snimak je napravljen pre tačno 22 godine na Ski stazi u Košutnjaku.

Pogledajte kako je izgledao rejv u Beogradu pod vedrim nebom pre dve decenije:

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.