Ginekolog je hteo da me operiše IAKO SAM ZDRAVA, samo da bi mi uzeo 150 evra! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

prevare na sve strane

Ginekolog je hteo da me operiše IAKO SAM ZDRAVA, samo da bi mi uzeo 150 evra! (FOTO)

Na Fejsbuku grupi Studenti Beogradskog univerziteta, objavljen je post izvesne Jasne koja je imala ni malo prijatnu situaciju s ginekologom u studentskoj poliklinici

Objavljeno:

Svaka žena jednom godišnje mora da ode na obavezan ginekološki pregled, ako pazi na svoje zdarvlje. I da se ne lažemo, nikada nije prijatno i niti jedna dama voli da leži na onom neudobnom krevetu sa raširenim nogama i stalnim pitanjem u glavi - da li je sve u redu?

Traume koje pokupite od ginekologa dalje utiču na svaku narednu posetu, ali i na (ne)poverenje prema ginekolozima.

Na Fejsbuku grupi Studenti Beogradskog univerziteta, objavljen je post izvesne Jasne koja je imala ni malo prijatnu situaciju sa ginekologom u studentskoj poliklinici.

Naime, kako je Jasna navela, pre izvesnog vremena su su joj se pojavili spoljašnji kondilomi i otisla je u jednu od studentskih klinika gde joj je to potvrđeno i rečeno da ima još i unutrašnje, i ranicu na grliću materice i kako je najbolje to što pre ukloniti. Doktor joj je nakon toga odmah predložio njegovu privatnu kliniku uz reči da to inače košta 150 evra, ali da će joj on to sve uraditi kod njega na privatnoj klinici za 100.

Priča se tu ne završava...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.