Da se kazni TV Pink! NUNS traži oštrije kažnjavanje zbog Farme

Bez kompromisa

Da se kazni TV Pink! NUNS traži oštrije kažnjavanje zbog Farme

Zbog nasilja koje se desilo u rijalitiju "Farma" NUNS zahteva od REM da "hitno i najoštrije kazni" TV Pink
Objavljeno: 16:30h

Dokle će Regulatorno telo za elektronske medije da gleda Pinku kroz prste?! Ne haju za zabranu! Evo zašto televizije i dalje emituju rijaliti programe pre 23 sata! Nezavisno udruženje novinara Srbije zatražilo je od REM da "hitno i najoštrije kazni" tu televiziju zbog nasilja u rijalitiju "Farma".

- Celokupni boravak Kristijana Golubovića u ovom programu protekao je u znaku nasilja, najviše prema ženama, ali je tek sinoć, posle njegovog fizičkog napada na drugog učesnika Farme odlučeno da se nasilnik diskvalifikuje, naveo je NUNS. NUNS: Prijava protiv Pinka zbog optužbi Dragana J. Vučićevića NUNS podseća da je Savet REM-a još 16. septembra izrekao opomenu TV Pink "zbog emitovanja neprimerenih sadržaja" i najavio da će biti strože sankcionisana ukoliko ne budu poštovala nalog Saveta REM-a. Iako je u međuvremenu Farma vrvela od vulgarnosti i nasilja, najavljenih rigoroznih sankcija - nije bilo.
- Podsećamo i da je vlasnik TV Pink, krajem avgusta, najavljujući emitovanje novog serijala Farme izjavio da u poređenju sa drugim programima koji se prikazuju s etiketom rijaliti, 'Farma izgleda kao balet', stoji saopštenju NUNS-a. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.