ZAŠTO ME TO PITAŠ? Ova pitanja izluđuju Srbe, sigurno ćete se prepoznati bar u jednom! (GIF) (FOTO)
Foto: Shutterstock

aaaaaaaaaaaaa!

ZAŠTO ME TO PITAŠ? Ova pitanja izluđuju Srbe, sigurno ćete se prepoznati bar u jednom! (GIF) (FOTO)

Svi imamo neki "okidač"

Objavljeno:

4. Još konobarišeš? Kad ćeš staviti kravatu i prihvatiti svoje godine?

N.M (36) kaže da ga najviše izluđuju roditelji sa svojim čuvenim pitanjem "Kad ćeš da odrasteš"?

foto: Giphy

- Ja ne želim da budem "poslovan čovek", da nosim sat i idem na sastanke. Imam 36 godina, radim stalno drugu smenu, živim noću i imam za sebe. Radim još jedan dodatan posao preko neta i to mi je u ovom trenutku dovoljno. Neću sigurno zbog glupih pitanja napustitti svoj način života i postati nesrećan, kaže on.

5. Zašto toliko piješ? Šta te muči?

foto: Giphy

- Volim da pijem, ali nisam alkoholičar. Izađem sa drugarima na pivo, odgledamo tekmu, popijem koju. Zaređam ponekad, izađem uveče, ne vidim ništa sporno u tome, prića J.K. (46). Žena me stalno optužuje da sam alkoholičar. Misli da imam drugu, da me nešto muči, a zaista ne stoji ništa iza toga. Ja jednostavno volim da popijem, priča naš sagovornik.

6. Jel si razmišljala da probaš neku dijetu?

foto: Giphy

- Malo sam krupnija i volim svoje obline. Pobogu, pa ne žele svi da budu kao Viktorija Bekam. Kada drugarice počnu da mi predlažu dijete koje su isprobale jer unapred smatraju da će mene to interesovati, dođe mi da umrem, priča S.M (24) i dodaje da je ona srećnija od pola mršavih devojaka kojima fizički izgled određuje da li će biti srećne ili nesrećne u životu.

Šta vas najviše nervira?

(J. J)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.