ZAŠTO ME TO PITAŠ? Ova pitanja izluđuju Srbe, sigurno ćete se prepoznati bar u jednom! (GIF) (FOTO)
Foto: Shutterstock

aaaaaaaaaaaaa!

ZAŠTO ME TO PITAŠ? Ova pitanja izluđuju Srbe, sigurno ćete se prepoznati bar u jednom! (GIF) (FOTO)

Svi imamo neki "okidač"

Objavljeno:

Koliko puta vam se desilo da želite da "iskočite iz svoje kože" jer vas neko toliko iznervira svojim pitanjem, a opet, ne možete ništa da uradite povodom toga. To je osećaj nemoći.

foto: Shuterstock

Kada se u nekoj temi jako prepoznate, a niste rešili sve sami sa sobom, kreću opravdanja i izgovori, ali i nerviranjeeee!

Tito nije imao mana, treba nam više Golih otoka danas! ISPRED KUĆE CVEĆA OBELEŽEN DAN MLADOSTI! (FOTO) (VIDEO)

Ova pitanja najviše izluđuju Srbe s kojima smo razgovarali: da li se prepoznajete u nekom od njih?

1. Kad ćeš se udati? Vreme ti je.

foto: Profimedia

- Već smo hiljadu puta prošli kroz ovu temu. Koliko ću još puta morati da objašnjavam ljudima, babama, dedama i daljim rođacima da hoću još da "živim". Da, imam 34 godine, želim da putujem i dovoljno mi je kuče. Imam psa i mačku i nisam otuđena. Imam prijatelje i sestru i srećna sam, iako nisam udata, kaže nam J.K (34) i dodaje da ljudi moraju da prestanu da se opterećuju mislima "šta će drugi reći".

2. Kad ćeš roditi dete? Kad ćeš roditi drugo dete?

foto: Giphy

A.M (29) kaže kako je najviše nerviraju pitanja koja su povezana sa porođajem, decom i tim "celim paketom".

- Nikako ne dolazi u obzir da nemaš potrebu za bebom, ili onaj osećaj "spremnosti". Ne, ne. Svi samo gledaju vreme, godine i ne zanima ih ništa drugo. Ja sam u braku beć 2 godine i još ne želim bebu. Moj suprug je spremniji za to, ali ako on hoće da me sačeka, što me ne bi "čekali" i ostali sa svojim glupim i bezobraznim pitanjima.

3. Da li dojiš?

- Šetala sam Kejom i vozila bebu u kolicima kad me je "presekla" jedna starija gospođa pitanjem "Da li dojim"? "Bila sam šokirana i puna besa", priča nam A.N (32) koja je rekla kako joj je to bilo jedno od najneprijatnijih pitanja u životu.

foto: Public
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.