Zakon Privlačenja mi je promenio život! Iz svake situacije postoji izlaz - VAŠ UM JE VAŠ KLJUČ! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

naučite da pustite

Zakon Privlačenja mi je promenio život! Iz svake situacije postoji izlaz - VAŠ UM JE VAŠ KLJUČ! (FOTO) (VIDEO)

Kako je jednoj Beograđanki "pozitivna psihologija" promenila život...

Objavljeno: 13:17h

Po prirodi veliki skeptik, po nekima pesimista, osporavala sam bilo kakve teorije ili teze koje se tiču pozitivne psihologije, fraze poput "kakve su ti misli takav ti je život" i ostalih zabluda, kako sam nekada mislila.

Na slavi kod drugarice upoznala sam čoveka koji mi je svojim pričama, na neki način promenio pogled na stvari i život generalno. Pričao je o nekakvoj "Tajni", "Zakonu Privlačenja" i ostalim nebulozama, kako sam tada mislila.

Najstarija poslastičarnica u Beogradu danas je napunila 166 godina! Delili su sladoled besplatno, a narod ko narod, samo da je džabe! (FOTO)

Bila sam uverena da je glup, more predrasuda je krenulo da izlazi iz mene. Smatrala sam da je sigurno na neki način "oštećen" i da je morao da "pobegne" i da se posveti nekoj izmišljotini da ne bi poludeo.

Što je samouverenije branio svoju poziciju, ja sam bila skeptičnija. Kako mi je inat u krvi, rešila sam da odem kući i odgledam sve filmove o kojima je "drvio". Odlučila sam da tri meseca praktikujem život po zakonu privlačenja, samo da bi mu dokazala da greši, a onda sam uvidela svoju grešku.

Dokumentarac je bio uopšten i nije imao mnogo logike, pa sam rešila da kopam dublje. Do sada sam odgledala preko 100 snimaka i pročitala dve knjige koje se tiču te tematike. Išla sam i na forume i shvatila suštinu. Sada znam o čemu je pričao. Tek sada - razumem.

Većina ljudi gleda na "Zakon Privlačenja" kao na nešto površno. Nije poenta u zamišljanju i maštanju da bi privukao nešto, to bi bilo naivno. Radi se o tome da naučite i kada da pustite. To se zove "otpuštanje" i to je vaša karta za slobodan život.

Najkraće moguće, objasniću vam celu poentu "Zakona privlačenja" koja i vama može promenitti način na koji posmatrate svet. Nikakav "koučing", "kurs", niti zabluda, samo logika.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.