NOTAR, LAJF KOUČ, ŠALTERUŠA! 5 zanimanja koja nerviraju Srbe! (FOTO)
Foto: Espreso ilustracija, Nemanja Pančić, Filip Plavčić

zašto je tako?

NOTAR, LAJF KOUČ, ŠALTERUŠA! 5 zanimanja koja nerviraju Srbe! (FOTO)

Da li vas nervira loše zanimanje ili ljudi koji ga čine još gorim?

Objavljeno: 25.05.2017. 22:14h
  • 4

Svakodnevno oko nas su stvari koje nam idu na živce. Nervoza je bukvalno srasla, a prema istraživanjima čak trećina građana Srbije je pod stalnim stresom

Bezbroj je stvari koje nas nerviraju. Vozač koji vozi kao po jajima, a vi kasnite na posao, prodavačica koja se pravi da ne postojite dok priča telefonom i mnoge druge stvari. Sa nabrajanjem bismo mogli u nedogled, te ćemo koncentrisati na 5 zanimanja koja najviše nerviraju Srbe. 

Osobe na poslovima koje ne možemo da podnesmo zbog predefinisanih negativnih parametra njihove profesije, često su u nam u okruženju, pa retko ostajemo ravnodušni. Doduše, ima i onih znimanja koja ne izazivaju gnev sama po sebi, ali ljudi koje ih rade čine da se taj posao preoblikuje u đubre od zanimanja. 

Pa da počnemo...

#1 Komunalna policija

foto: Dragana Udovičić

Niko ne može oteti prvo mesto komunalcima, to je garantovano! Profesija koju mrzi većina Srbije. Šta reći kada kurs za komunalnog policajca traje kraće od kursa za frizere?! "Čuvari komunalnog zakona" misle da su bog i batina i da mogu činiti šta im je volja.

#2 Bus Plus kontrolori

foto: Nemanja Pančić

Krvav posao rade ovi ljudi. Nije im lako, ali znaju da preteraju. Pretresanje i legitimisanje putnika im nije u opisu posla, ali ipak rade, uvek propraćeno sa dozom drskosti. I to često uz pomoć gore pomenutih - komunalnih "drugara". Nije ni čudo što ih narod ne voli - tj njihovu profesiju. 

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media