Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Miss senior srbije

Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)

Danas je na takmičenju Miss senior Srbije, žiri imao težak zadatak da odabere najlepšu od 12 kandidatkinja dama starijih od 60 godina

Objavljeno: 11:21h

Kandidatkinje su bile uzbuđene, neke su imale tremu, ali svaka od dama je zablistala i zračila nekom posebnom energijom. Želele su da se dopadnu žiriju, publici i da pokažu koliko su lepe. Sve takmičarke su penzionisane i kako su to i same navela, došao je red na njih da uživaju i da se maksimalno posvete sebi.

Pod jastukom mi je bio pramen KOSE, a onda mi je šiknula KRV: Potresna ispovest našeg studenta koji je bio žrtva VLAŠKE MAGIJE! (FOTO)

Prisutnima se najpre obratila prošlogodišnja misica Anka Nedučin (65) iz Beograda koja je kandidatkinjama poručila da se opuste i budu ono što jesu. Miss senior 2016. rekla je za Espreso da je veoma srećna i ponosna na svoju titulu.

foto: Espreso.co.rs

- Ponosna sam na krunu na glavi obzirom da je ovako nešto bilo prvi put prošle godine u Srbiji. Desilo mi se nešto lepo sada kada sam se potpuno prepustila sebi. Prošle godine su me predložile drugarice i nisam smela da izneverim njihovo poverenje. Na kraju sam pobedila – priča Anka kroz osmeh i dodaje da ima favorita, ali da ne želi da otkriva ko je u pitanju.

Ubrzo je 12 dama prošetalo binom i predstavilo se u najboljem mogućem izdanju žiriju i publici koja nije ostala ravnodušna na njihov šarm, lepotu i vedar duh. Svaku takmičarku ispatile su ovacije i gromoglansi aplauz.

IDEŠ POD MAČ: Srbija poludela za majicama sa citatima Miroljuba Petrovića!

Osim izbora najlepše, odabrane su prva i druga pratilja, ali i miss šarma i fotogeničnosti. Najstarija učesnica bila je Mirjana Paunović koja ima 88 godina. Mirijana je dobila ogromnu podršku publike, a svojim vedrim duhom oduševila je sve prisutne.

foto: Espreso.co.rs
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.