Centar za promociju nauke: SKC otkazao gostoprimstvo tribini o Darvinu, našla se alternativa! (FOTO)
Foto: Profimedia

RAZLOG?

Centar za promociju nauke: SKC otkazao gostoprimstvo tribini o Darvinu, našla se alternativa! (FOTO)

Tribina Centra za promociju nauke o Darvinu biće održana 23. maja u 19 sati, ali ne u SKC-u, kako je predviđeno, već na alternativnoj lokaciji

Objavljeno:

Kako je saopštio CPN, SKC je juče otkazao gostoprimstvo tribini "Borba za opstanaka Čarlsa Darvina", koja je privukla pažnju više od 1.600 najavljenih zainteresovanih posetilaca. Produkcioni tim je pronašao drugu lokaciju, ali, "kako ne bi bilo novih pomeranja, više detalja će saopštiti u ponedeljak u 9 časova".

Hoće da ga izbace iz centra za promociju nauke jer je protivnik antidarvinovaca! Nemanja Đorđević uzvraća: To je borba za NAUKU! (VIDEO)

foto: Dragana Udovičić

- Nakon četiri godine izvanredne saradnje u organizaciji CPN tribina svakog meseca, Studentski kulturni centar je juče otkazao gostoprimstvo naučnopopularnoj tribini, kako je rečeno, "iz tehničkih razloga". Imajući u vidu ogroman značaj teme, ugledne goste, kao i više od 1.600 zainteresovanih posetilaca, tribina će svakako biti održana u planiranom terminu - saopštio je CPN.

Na tribini će govoriti evolucioni biolozi dr Bilja Stojković i dr Aleksej Tarasjev, fizički antropolog dr Sofija Stefanović i teolog dr Andrej Jeftić. Moderator je Slobodan Bubnjević iz CPN-a.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.