DOLAZE U BOLNICU, A PADAJU KAO MUVE: Ovaj snimak iz Leskovca je sumanut! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen

utepa li se?!

DOLAZE U BOLNICU, A PADAJU KAO MUVE: Ovaj snimak iz Leskovca je sumanut! (VIDEO)

Na Facebook-u je objavljen snimak ulaza u leskovačku bolnicu na kome se može videti veliki broj nesreća koje su rezultat nemarnosti

Objavljeno: 13:38h

Na jednoj Facebook stranici pre nekoliko dana se pojavio snimak sa sigurnosne kamere jedne državne bolnice u Leskovcu, a ono što se može videti na snimku bi bilo komično da je izrežirano, a ne stvarno.

Naime, na snimku se vidi ulaz/izlaz bolnice, portir koji mirno sedi na svom radnom mestu i brojni pacijenti ili ljudi koji su u poseti bolnici koji se spotiču padaju na jednom te istom mestu.

Na "ukletom" mestu postoji stepenik koji po svemu sudeći nije lako uočljiv prolaznicima, tako da je uzrok brojnih nezgoda i padova.

Njen muž je Ceci i Arkanu bio kum na venčanju: Uvek misteriozna Maja uslikana na svadbi veka (FOTO)

Iako je zaposlenima u bolnici jasno da se ovde nezgode često dešavaju i da je često reč o ljudima koji su stari i kojima svaki pad može biti fatalan, na ovom mestu ne postoji nikakav znak upozorenja niti opasnosti.

Pala odluka: Ruše nelegalni objekat ispred Studenjaka

Obzirom na to da ne znamo koliko je ovaj problem star i da li su u međuvremenu nadležni preduzeli nešto da se ovaj problem reši, apelujemo da se, zarad bezbednosti nešto preduzme kako bi se sprečile dalje nesreće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.