Njen muž je Ceci i Arkanu bio kum na venčanju: Uvek misteriozna Maja uslikana na svadbi veka (FOTO)
Foto: Profimedia/Dragan Kadić

devedesete

Njen muž je Ceci i Arkanu bio kum na venčanju: Uvek misteriozna Maja uslikana na svadbi veka (FOTO)

Na fotografiji koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram može se videti prva supruga Milorada Ulemeka Legije čije prezime je uzeo

Objavljeno: 16:21h

"Svadba veka" kako je mnogi nazivaju, desila se 19. februara 1995. godine kada su sudbonosno "da" rekli najsjajnija folk zvezda tadašnje jugoslovenske estrade Svetlana - Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Nijedno venčanje, osim možda venčanja jugoslovenske zvezde Lepe Brene i tenisera Slobodana - Bobe Živojinovića nije izazvalo toliku pažnju javnosti i toliku medijsku popularnost.

Poznato je da su se Arkan i Legija poznavali iz Srpske dobrovoljačke garde gde je Legija bio oficir, a zatim pukovnik. Njih dvojica su ubrzo postali prijatelji i Legija je dolazio u Arkanovu kuću koja se nalazi na samom ulazu u Dedinje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Obmana veka: Tito se nikad nije oženio Jovankom

Legija je dete razvedenih roditelja koji potiču s Korduna. Kada je rešio da preuzme brigu o sebi, otišao je u Legiju stranaca gde je proveo sedam godina, a njegova veza sa Arkanom je Srpska dobrovoljačka garda u kojoj je bio dobrovoljac. Ubrzo je postao pukovnik u Arkanovim formacijama i boravio sa ovom jedinicom na svim ratištima,ali pored toga bio je i Arkanov dobar prijatelj.

Arkana su planirali da ubiju 2 puta: Pred Cecom i decom hteli da ga raznesu zoljom, a drugi plan je bio mnogo brutalniji

Malo je poznato da je Milorad Ulemek Legija uzeo prezime Luković od svoje prve supruge Maje Luković.

Nedavno se na Instagram stranici o legendama devedetih godina pojavila i fotografija na kojoj odmah do Arkana stoji Legijina prva supruga Maja Luković.

Legijina prva žena Maja Luković na svadbi Željka i Cece Ražnatović

A post shared by Legende Devedesetih (@legendedevedesetih) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.