Ne haju za zabranu! Evo zašto televizije i dalje emituju rijaliti programe pre 23 sata!

Istraživali smo

Ne haju za zabranu! Evo zašto televizije i dalje emituju rijaliti programe pre 23 sata!

Nijedna televizija koja emituje rijalitije ne pridržava se upozorenja REM-a. Proverili smo zašto je to tako
Objavljeno:

Odluku Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da se zabrani emitovanje svih rijaliti programa u Srbiji pre 23 sata, niko ne poštuje. Kristijan povraćao na Farmi: Slavu proveo u mukama (FOTO) Vulgaran program i nasilje i dalje se emituju svakodnevno pre 23 sata, zbog čega su maloletna lica posebno ugrožena. Tuče, bahanalije, orgije i alkoholisanje daju loš primer deci.

Printscreen/ DailyMotion/ Jedan dan zivota
S obzirom na to da se u medijima mogu pročitati kontradiktorne informacije, pozvali smo predsednika Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Gorana Karadžića da nam pojasni zašto emiteri ne poštuju njihovu odluku, da li je obavezujuća i šta se radi po tom pitanju. Stanija otkrila ko joj je najbolji, a ko najlošiji frajer na Farmi! Možete da pogodite? (FOTO) (VIDEO)
- Mi smo dali preporuku, a ona nije obavezujuća za emitere. Postoji zakonska procedura koja mora da se ispoštuje. Očekuje nas javna rasprava, a nakon toga, kada uputstvo stupi na snagu, postaće obavezujuće za emitere. Očekujemo da se ceo postupak okonča najkasnije za mesec dana - objasnio nam je Karadžić. Mirjana pokazala vaginu! I tražila povraćaj himena! Bolje se operi! I depiliraj! (VIDEO) S obzirom na to da preporuka nije pravno obavezujuća, moraće da se sačeka još neko vreme kako bi "stalo na put" rijalitijima u Srbiji. (Marija Ilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.