Muž je zlostavljao, muči se 30 godina, živi bez struje, vode i hrane, u kući bez prozora i vrata: Jagodina priča je tužna da tužnija ne može biti (VIDEO)
Foto: Printscreen

apel za humane ljude

Muž je zlostavljao, muči se 30 godina, živi bez struje, vode i hrane, u kući bez prozora i vrata: Jagodina priča je tužna da tužnija ne može biti (VIDEO)

U trošnoj kući oguljenih zidova, bez vrata i prozora, struje i vode, ona je potpuno sama. Pomozite joj, ako možete

Objavljeno: 09:36h

Građani Srbije ne žive lepo. I ne, to nije mišljenje nekih tamo pojednica, već činjenica. Primera je previše... Svakodnevno se susrećemo sa ljudima koji nemaju da kupe hleb, o krovu nad glavom i da ne pričamo... Život na ulici, kopanje po kontenjerima, nekima su postali jedini način da prežive... Jer u pitanju je baš to - puko preživljavanje.

Ovo je priča o ženi koja je malteretirana od strane svoje porodice, o ženi koja živi na rubu egzistencije, a jedina pomoć joj je mladić Nikola Romčević, koji na njene probleme i muke nije mogao da okrene glavu.

Jagodu život nije mazio. Udala se za muža alkoholičara sa kojim je dobila sina, a onda je morala da pobegne iz kuće zbog porodičnog nasilja. Kada je uspela da se izvuče iz stravične situacje u kojoj se nalazila, otišla je na Umku, na vrh jednog brda.

Radila je kao medicinska sestra 30 godina u različitim ustanova, a sada "živi" u trošnoj kući oguljenih zidova, bez vrata i prozora, bez struje, vode...

Ovo je njena ispovest:

Ona živi bez osnovnih uslova za život! Prima neku "siću" od penzije, a prema Nikolinim rečima sve potroši na ljude oko nje, koji navodno žele da joj pomognu, a zapravo za sve za šta ih zamoli traže novac!

Na samo 50 metara od mesta gde je sada nalazi se njena porodična kuća sa placem. Međutim, ona je srušena, zapuštena i obrasla krovom, ali može da se popravi. Nikola i njegovi prijatelji sakupili su novac za kupovinu građevinskog materijala i ostalih potrepština kako bi obnovili kuću u kojoj se trenutno nalazi, jer su uslovi u kojima trenutno obitava i više nego nehumani!

Nikola dodaje i da su njegovi drugari i on već krenuli sa radovima.

Kaže da je osetio da Jagodi mora da pomogne, jer je odmah video koliko se namučila, ali da je opet puna energije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.