PARANORMALNA SRBIJA: Poginuo je u Drugom svetskom ratu, žena ga je stalno sanjala! Molio ju je da pronađe njegov mrtvački sanduk, a kada ga je našla... (FOTO)
Foto: Reuters

NAJEŽIĆETE SE!

PARANORMALNA SRBIJA: Poginuo je u Drugom svetskom ratu, žena ga je stalno sanjala! Molio ju je da pronađe njegov mrtvački sanduk, a kada ga je našla... (FOTO)

Jedna osoba je rešila da podeli svoju porodičnu priču sa ostalim članovima grupe, a ono što ćete čuti će vam vratiti veru u natprirodno...
Objavljeno:

Na Fejsbuk stranici "Paranormalne pojave" postoje razne jezive i bizarne priče koje lede krv u žilama. Bilo da verujerte u njih ili ste skeptik, od ovakvih stvari morate da se naježite!

Jedna osoba je rešila da podeli priču iz svoje porodice sa ostalim članovima Fejsbuk grupe, a ono što ćete čuti će vam vratiti veru u natprirodno!

foto: AP

DA SE NIKAD NE ZABORAVE: Naše najveće legende videće ceo svet, zahvaljujući OVIM LJUDIMA! (FOTO)

- "Moj pradeda je poginuo u drugom svetskom ratu. Telo nije donešeno kući, već su ga sahranili tamo gde je poginuo. Nakon nekog vremena moja prabaka je počela da ga sanja. Svako veče joj je dolazio u san i pričao da je na tom i tom mestu sahranjen, ispod tog i tog drveta. Molio ju je da ode i da prenese kosti u njihovu porodičnu grobnicu. Prabaka je mislila da je to samo san, nije pridavala tome značaj. Međutim, svako veče nakon što ga sanja i probudi se, u kuhinji počnu da lupaju tanjiri, šerpe, viljuške i ostalo. Kada ona ustane i uđe, sve na svom mestu. I onda ponovo. To je trajalo neko vreme. Prabaka reši da ode na to mesto gde joj je pradeda objasnio da je sahranjen. Kada su došli tamo i otkopali, našli su sanduk. Preneli su i sahranili ga u porodičnoj grobnici. To veče ga je prabaka ponovo sanjala. Došao je da joj se zahvali i da se pozdravi sa njom. Ona se probudila i sve je bilo mirno. Od tada joj više nikada nije dolazio u san."

- Inače, ovo mi je pričala moja pokojna baka, reč je o njenom ocu, ona je svo to lupanje čula kao dete, kasnije joj je majka objasnila o čemu je reč.

Bilo da ste poverovali u ovu priču i dobili nadu da i dalje možete na neki način kontaktirati sa mrtvima bar putem snova ili ste se zbunili, reakcija na ovakve stvari nikada ne izostaje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.