U susret novom izazovu za urbanu mobilnost!
Foto: Promo

sjajna akcija!

U susret novom izazovu za urbanu mobilnost!

- Ideja je da ovom akcijom promovišemo održivu mobilnost i skrenemo pažnju na sve veće saobraćajne gužve, zagađenje, globalno zagrevanje - kažu organizatori
Objavljeno:

Do ovogodišnjeg izazova, pod nazivom Samo ne autom 2017, ostalo je još 48 sati, a prijave za učesnike produžene su do srede, 17. maja, do 18h. Za predstojeće takmičenje, koje će se održati u četvrtak 18. maja, već se prijavilo preko 30 kompanija i organizacija, sa više od 350 takmičara.

- Ideja je da ovom akcijom promovišemo održivu mobilnost i skrenemo pažnju na sve veće saobraćajne gužve, zagađenje, globalno zagrevanje i zdravstvene probleme koje donosi transport motornim vozilima - izjavio je Vladimir Ćurčić iz udruženja "Bajsologija".

Kompanije mogu prijaviti timove sa minimum tri učesnika, a učešće u takmičenju, koje će trajati ceo dan, je besplatno. Takmičari će preko besplatne aplikacije STRAVA sakupljati poene tako što će na putu od kuće do posla, i u povratku, voziti bicikl ili ići peške, a kompanije i pojedince sa najviše pređenih kilometara, kao i kompanije sa najvećim brojem prijavljenih takmičara, očekuju nagrade.

Izazov Samo ne autom, drugu godinu za redom organizuje udruženje „Bajsologija”, sa ciljem promovisanja korišćenja alternativnih prevoznih sredstava u svakodnevnom putovanju do posla.

Za više informacija o akciji i takmičenju posetite sajt www.bajsologija.rs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.