ARSA DOBIO UNAPREĐENJE: Diplomirani EKONOMISTA, radnik GRADSKE ČISTOĆE, uskoro će biti POSLOVOĐA!
Foto: Espreso.co.rs

posle pisanja Espresa!

ARSA DOBIO UNAPREĐENJE: Diplomirani EKONOMISTA, radnik GRADSKE ČISTOĆE, uskoro će biti POSLOVOĐA!

Od Siniše Malog Arsa je dobio komplet knjiga Dostojevskog
Objavljeno: 23:30h

Gradski menadžer Goran Vesić u saradnji sa nadležnima iz JKP "Gradska čistoća" omogućio je unapređenje radniku tog javnog preduzeća Arslanu Bajramoskom koji je nedavno diplomirao ekonomiju.

Vesić je podvukao da je to što je učinio Bajramoski zaista divan primer koji pokazuje da kada čovek ima volje i kada ima želju uvek može da radi na sebi i dalje se obrazuje i napreduje.

Ovaj ČISTAČ ULICA drugačiji je od ostalih: Arsa zaslužuje DIVLJENJE svih nas zbog jedne činjenice! (FOTO)

- Ono što je Bajramoski uradio je sjajno, on je čovek koji je radeći u "Gradskoj čistoći" uspeo da završi fakultet, sada je na masteru, i jutros sam razgovarao sa direktorom našeg JKP "Gradska čistoća" i Bajramoski će od 1. juna, odnosno od kraja maja biti raspoređen na mesto poslovođe. To je ono što je on tražio - precizirao je Vesić za TV Pink.

foto: Espreso

Gradski menadžer je objasnio i da je Bajramoskom bilo ponuđeno da bude raspoređen u kancelariji na drugom rukovodećem mestu, ali on to nije želeo, jer je hteo da radi "na ulici".

NAŠLI SMO ČISTAČA ARSU O KOM PRIČA SRBIJA: S 42 godine upisao faks, uskoro završava master, a SVI MU SE SMEJU ZBOG TOGA! (FOTO)

Kako je dodao Vesić, u JKP "Gradska čistoća" ima i poslovođa koji kontrolišu određene sektore i to će ubuduće biti radno mesto Bajramoskog.

- Nadam se da će on biti zadovoljan tim poslom. On je sjajan primer, a mi se trudimo kao Grad da pomognemo da se naši zaposleni dodatno edukuju, ukoliko to žele, i za to imamo i posebne programe - naznačio je Vesić.

Gradski menadžer je ponovio da je Bajramoski to učinio sam ali i podvukao da to samo pokazuje da, kada imate volju i želju, onda vam ništa drugo ne smeta da postignete uspeh i da diplomirate.

- To bi recimo nekim studentima koji dugo uče i kojima stalno nešto smeta moglo da bude za nauk da može da se diplomira, odnosno završi fakultet i kad se radi - dodao je Vesić.

Bajramoski je rekao da voli da čita i podvukao da hoće da pokaže deci da bi trebalo da čitaju i uče, jer niko ne može da im oduzme znanje.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali vrednom Arsi poklonio je komplet knjiga Fjodora Dostojevskog, kao dar za njegovo zalaganje da završi fakultet, ali i zato što voli da čita klasike. Bajramoski je prihvatio poklon sa zahvalnošću na ovakvoj pažnji gradonačelnika.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.