ŠOKANTNO: Oboljevamo od raka 3 puta više nego ostali narodi! Kancer se širi, a niko ne govori ZAŠTO!
Foto: Fonet

Strašno

ŠOKANTNO: Oboljevamo od raka 3 puta više nego ostali narodi! Kancer se širi, a niko ne govori ZAŠTO!

Samo od leukemija smrtnost je od 2002. godine povećana za čak 139 odsto. Broj obolelih od karcinoma kod nas svake godine raste za dva odsto, a u svetu za 0,6 procenata
Objavljeno: 22:57h

Maligne bolesti su u Srbiji gotovo tri puta učestalije nego u svetu: kod nas se na 100.000 stanovnika registruje 5.500 obolelih od različitih vrsta karcinoma, a u svetu 2.000!

Samo od leukemija smrtnost je od 2002. godine povećana za čak 139 odsto.

Broj obolelih od karcinoma kod nas svake godine raste za dva odsto, a u svetu za 0,6 procenata. To je posledica bombardovanja!

Mladima kojima smo ostavili ovakvu zemlju i sve probleme sa kojim se susreću, ostavili smo i probleme o kojima ne smemo da pričamo, i za koje ne smemo da tužimo zlikovce koji su ih stvorili. Sramota!

ONI NE ODUSTAJU: Ponovo okupljanje u centru Beograda, PROTEST ZAVRŠEN, A PALA I PRVA SVAĐA! (FOTO) (VIDEO) Ovako za „Novosti“ govori profesorka dr Danica Grujičić, jedan od naših najboljih neurohirurga, načelnik Odeljenja neurohirurgije u Kliničkom centru Srbije. Na posledice bombardovanja SRJ, 17 godina kasnije, dok stručna javnost, sa izuzetkom prof. dr Slobodana Čikarića, predsednika Društva Srbije za borbu protiv raka, uglavnom, „zaobilazi“ ovu temu, prof. Grujičić upozorava na društvenim mrežama, u video-prilozima, na javnim tribinama…

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.