Bili smo u seks šopu: Da li su ovo najbizarnije seks igračke koje vole Srbi? (FOTO)

I krzneni rep im visi

Bili smo u seks šopu: Da li su ovo najbizarnije seks igračke koje vole Srbi? (FOTO)

Boža iz seksi radnje "Vaši snovi" kaže kako je u ljudskoj prirodi da se kače štipaljke na bradavice, koriste analna pomagala i masturbatori
Objavljeno:
Da li je bolje bičevati ili biti bičevan - večita dilema međ' Srbima! Boža iz seksi radnje "Vaši snovi" kaže kako je u ljudskoj prirodi da se kače štipaljke na bradavice, koriste analna pomagala i masturbatori, a veličina je presudna. Teroristi su nas oteli tokom opsade Beograda! Bilo je kao u filmu sa Žan Klod Van Damom! (FOTO)
Nema toga što nekoliko centimetara viška ne može da reši!
Malo pre nego što smo mi naišli, u seksi šopu bila je devojka koja je potpuno gola pred njim isprobavala čipkasti crveno-crni kombinezon. Ma da li možete to da zamislite?!
Uočili smo neki krzneni rep, a Boži je zazvonio telefon. Nepoznata dama tražila je perverznu masku za glavu jer je to mnogo pali. Boža je obećao da će nabaviti! Najveći broj kupaca su, verovali ili ne - žene! Srbi muškarčine povlače se u sebe kad treba da zakorače u Božinu radnju, smatraju da na taj način ugrožavaju svoju muškost! A žene? Sve, od predratnih generacija pa na dalje...
Najsimpatičnija mu je bila baba (80) za koju je pomislio da ju je Alchajmer uzeo pod svoje čim je ušla u njegovu radnju.
- Ne brini sine, znam ja da je ovo seksi radnja, treba mi ono providno sa rupicom dole. Nije mi do seksa nego da me greje zimi i da mogu komotno da pi*kim - istakla je ona.
U svakom seks šopu nalazi se ista roba: seksi veš, analna pomagala, fetiši i muške stvari. Starije žene kupuju pomagala, a mlađe seksi veš, što je nekako i logično!
Definitivno najprodavaniji proizvod u radnji je takozvani "Butterfly kiss" vibrator, i najčešće ga drugarice poklanjaju jedne drugima za rođendan. - To je nezahvalno, jer možda drugarica ne može da pogodi pravu veličinu i širinu - kaže Boža.
Kad smo ga pitali koja je najperverznija stvar koju prodaje, nije znao da odgovori jer su njemu perverzije svakodnevnica.
Najskuplji proizvod je jedan od setova za vezivanje koji košta 14.000 dinara, a najjeftiniji ultraminijaturni kondomi od 190 dinara koje Boža preporučuje kao poklon bivšim momcima. Nema bolje osvete od one koja se služi u malim pakovanjima!
Videli smo i "KING KONGA"! Da, to je najveći dildo koji postoji u radnji. Jednostavno, ogroman je! Žene ga često poručuju preko interneta, ali kad ga dobiju zaprepaste se jer ne može da im "uđe". I onda se žale! važno je samo da mušterija bude ZADOVOLJENA

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.