Joška Broz: Prodaju kuće i vrte milijarde, a TITOVA PORODICA živi u NAJGORIM uslovima!
Foto: Stefan Jokić

Sramotno

Joška Broz: Prodaju kuće i vrte milijarde, a TITOVA PORODICA živi u NAJGORIM uslovima!

Za tu prodaju imovine njegovog dede saznao je iz medija, a za „Alo!“ kaže da su on i njegova porodica, koja, kako kaže, živi u bedi, nemoćni da se izbore sa tom nepravdom
Objavljeno:

Vest o tome da će uskoro za 50 miliona dolara biti prodata velelepna kuća na Petoj aveniji koja je bila nekadašnja rezdencija predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, uznemirila je njegovog unuka Josipa Jošku Broza, kako prenosi "Alo". Za tu prodaju imovine njegovog dede saznao je iz medija, a za „Alo!“ kaže da su on i njegova porodica, koja, kako kaže, živi u bedi, nemoćni da se izbore sa tom nepravdom.

BIVŠI PREDSEDNIK U ŠOPINGU U KNEZ MIHAILOVOJ! Josipović uživa u Beogradu! (VIDEO) - Evo, sad se prodaje i ta Titova kuća na Petoj aveniji, a mi opet nemamo pojma o tome, to je nažalost kod nas sasvim normalno. Nigde na svetu ne postoji da porodica nema ništa, a da se sve što se radi sa tom imovinom radi bez znanja kako nas, tako i naših advokata. Porodica nije mogla da dobije ništa jer presuda postoji takva kakva je i to je jedna velika sramota, kaže Joška na početku razgovora. Dodaje da ga ta nepravda mnogo boli.

- Dok se prodaju njegove kuće i ostala imovina i vrte milijarde, porodica Josipa Broza živi u najgorim mogućim uslovima. Niko nas ništa i ne pita, zato smo i prestali da se nadamo da ćemo bar jednog dana dobiti ono što nam sleduje. Kočnice postoje sa raznih strana. I Titov sef je otvaran bez prisutva porodice, bez prisustva naših advokata, što je presedan u svetu. Nije mi lako da čitam i pratim o prodaji imovine, nije nimalo, ali šta mogu, samo da se sekiram i to je to, nemoćan sam, završava on. (Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.