OVA DEVOJČICA JE PRAVI SLATKIŠ, A PRITOM I DOBRO GLUMI: Urnebesnim snimkom nasmejala celu Srbiju (VIDEO)
Devojčica, Foto: Ekaterina Pereslavtseva / Alamy / Alamy / Profimedia

smehotresno

OVA DEVOJČICA JE PRAVI SLATKIŠ, A PRITOM I DOBRO GLUMI: Urnebesnim snimkom nasmejala celu Srbiju (VIDEO)

Od samog početka je bilo jasno da je provod bio fenomenalan

Objavljeno:

Mala deca su prepuna zabave i uvek su spremna da nas oraspolože svojim pričama i smešnim grimasama. Deca su generalno slobodnija da izraze svoje ličnosti jer nemaju ograničenja koja imaju odrasli ljudi.

To dokazuje i jedna preslatka devojčica koja je svojoj mami na veoma simpatičan način ispričala dogodovštine sa rođendana.

Sigurni smo da će vam popraviti dan!

Rođendan za desetku

Ova devojčica sa pletenicama i šiškama je prala ruke dok je pričala mami kako se provela na rođendanu. Od samog početka je bilo jasno da je provod bio fenomenalan.

Kada je mama upitala da li je uživala na rođendanu rekla je: ,,Uživala kako da ne", a onda nastavila da opisuje šta je sve tamo radila, prisećajući se da se igrala u pesku, skakala po toboganu i da je čak ,,jela lizalice". Poslednja aktivnost je izgleda najviše obradovala jer je uputila širok osmeh ka svojoj mami.

Usihćeni pratioci su pojurili ka odeljku za komentare gde su ostavili sledeće utiske: ,,Duša medena" ; ,,Mala pametnica" ; ,,Preslatkaa" ; ,,Joj volim je kao da mi je rod rođeni. Pametnica"...

Bonus video:

00:55

NEKADA OMILJENI PREDMET, A SADA GA IZBEGAVAJU! Šok statistika: Deca ne umeju da urade kolut unapred, MANJE OD 15% SE BAVI SPORTOM

(Espreso/Najžena Alo/Ana Klikovac/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.