MARKO REKAO SVOJOJ BABI DRAGICI DA IDU NA SAJAM INTIMNIH FRIZURA U DONJEM BRIJANJU: Njena reakcija je HIT (VIDEO)
Baka Dragica, Foto: marko_marijokovic / Instagram

POBEDA

MARKO REKAO SVOJOJ BABI DRAGICI DA IDU NA SAJAM INTIMNIH FRIZURA U DONJEM BRIJANJU: Njena reakcija je HIT (VIDEO)

Marko Marijoković koji ima veliki broj fanova i na Instagramu i na Tiktoku, nastavio je da ubeđuje baku

Objavljeno:

Srpski influenser Marko Marijoković i njegova baka Dragica omiljeni su likovi na društvenim mrežama. Njihove dogodovštine i bakini originalni i urnebesni komentari osvojili su publiku u trenu i javnost ih verno prati, od jedne do druge avanture. Tako je nedavno na red došao intrigantan razgovor.

Marko je tako rekao baki Dragici da su pozvani na sajam intimnih frizura u Donjem Brijanju. Baka je najpre mislila da je u pitanju šala, ali kako je njen unuk bio uporan, priča je krenula u drugom smeru.

"Daj bre, ja ne mogu... Ja ne mogu da idem", rekla je čuvena baka Dragica.

Marko Marijoković koji ima veliki broj fanova i na Instagramu i na Tiktoku, nastavio je da ubeđuje baku pa je rekao da će se takmičiti 10 žena i 10 muškaraca.

"Ne treba mi, ne gledam ništa", poručila je. A možda i najveću reakciju izazvao je komentar da neki prave "frizure dole i da pletu kikice".

"Nemojte da mi govorite ništa", rekla je baka na kraju.

Baka Dragica je i ovaj put slatko sve nasmejala: "Ali njena faca kad je čula da pletu kikice i ostalo HAHAHHAHAH", "Nije mi dobro (smeh)", "Jao suze mi krenule", "Ali kikice, hit".

I na kraju kao što je i Marijoković poručio: "Pozdrav za Donje i Gornje Brijanje i sva ostala sela u okolini Leskovca i šire".

(Espreso / Blic Žena / Jelena Milenković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.