OVO JE SRPKINJA KOJA JE POMOGLA AUSTRIJSKOJ POLICIJI: Zbog ovog njenog poteza utvrđeno da li je Danka na snimku
Snimak iz Beča, Foto: Nemanja Nikolić

POTRAGA U TOKU

OVO JE SRPKINJA KOJA JE POMOGLA AUSTRIJSKOJ POLICIJI: Zbog ovog njenog poteza utvrđeno da li je Danka na snimku

Austrijska policija rano jutros oglasila se saopštenjem da je razjašnjen identitet Rumunki sa snimka

Objavljeno: 13:44h

Novinarka Vera Marjanović zaslužna je što je bečka policija utvrdila identitet Rumunki sa snimka na kom je devojčica koja podseća na Danku. Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži X podelila da je ona pronašla jednu od Rumunki sa pomenutog snimka.

Kako kaže, pronašla ju je i intervjuisala. Podsetimo, austrijski medij "Kosmo" sinoć je podelio ekskluzivni intervju sa jednom od Rumunki sa snimka nastalom na tramvajskoj stanici u Beču. Ona je za taj medij rekla da ona jeste na snimku, ali da devojčica nije nestala Danka Ilić, već njena ćerka.

"S ponosom objavljujem da je bečki magazin KOSMO objavio ekskluzivnu priču: žena sa snimka u slučaju nestale devojčice nije otmičarka, a na snimku nije Danka. Skromna sam, ali se moram pohvaliti: ja sam je pronašla i intervjuisala. Bilo je ovo teško veče", napisala je ona na svom X nalogu.

Austrijska policija rano jutros oglasila se saopštenjem da je razjašnjen identitet Rumunki sa snimka. Kako su naveli, isključena je bilo kakva povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić. Danas je deseti dan potrage za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso / Mondo / N.D/ Prenela. A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.