HITNO SE OGLASILA AUSTRIJSKA POLICIJA U VEZI SA DANKINIM NESTANKOM
Austrijska policija/Ilustracija, Foto: Profimedia

NAJNOVIJE INFORMACIJE

HITNO SE OGLASILA AUSTRIJSKA POLICIJA U VEZI SA DANKINIM NESTANKOM

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju

Objavljeno: 19:55h

Austrijska policija oglasila se povodom snimka za koji se sumnja da je na njemu mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

"Nakon što su rođaci nestale devojčije pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo verovatno reč o o nestaloj devojčici iz Srbije. Bečka policija traži hapšenje po nalogu javnog tužilaštva", saopšteno je.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

"Informacije, takođe anonimne, javite na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici", ističe se u saopštenju.

Nestala Danka Ilić (2)
Nestala Danka Ilić (2)foto: Printscreen/ Facebook/ Jovana Dragomirovic

Podsetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

Dana 30. marta jedan stanovnik Beča, rodom sa naših prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je devojčicu koja liči na malu Danku u pratnji dve nepoznate žene, najverovatnije su u pitanju rumunske državljanke. Nakon toga je izdata žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom devojčicom.

Podsetimo, već devet dana srpska policija i druge službe neumorno češljaju područje gde je devojčica poslednji put viđena.

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.