SRBIJA VELIKOG SRCA! Za manje od 24 sata za Teodoru oko 300.000 evra! Dete ide u Frankfurt na lečenje!
Foto: Privatna arhiva / Kurir

bravo!

SRBIJA VELIKOG SRCA! Za manje od 24 sata za Teodoru oko 300.000 evra! Dete ide u Frankfurt na lečenje!

Za Teodorino lečenje potrebno je ukupno 350.000 evra, a dobre vesti porodici Vranješević stigle su iz bolnice u Frankfurtu
Objavljeno:

Za manje od 24 sata za devojčicu Teodoru Vranješević (9) iz Kragujevca koja boluje od mijeloidne leukemiji i mora na transplantaciju koštane srži u Frankfurt, samo preko SMS poruka sakupljeno je blizu 40 miliona dinara, odnosno oko 300 hiljada evra.

Za Teodorino lečenje potrebno je ukupno 350.000 evra, a dobre vesti porodici Vranješević stigle su iz bolnice u Frankfurtu.

- Uspeli smo, uz neke garancije, da dogovorimo sa Nemcima da Teodora ode u Frankfurt sa uplaćenih 150.000 evra. Ona će biti primljena na kliniku, počeće analize i pripreme za transplantaciju. Ali, transplantacija neće biti odmah obavljena već kada bude uplaćena cela suma, a to mora da se dogodi do kraja maja. To je rok do kada mora da se uradi transplantacija kako ne bi primila još jedan blok hemioterapija - rekao je za "Kurir" Teodorin otac Bogdan Vranješević.

Prema rečima roditelja, prema poslednjem jutrošnjem preseku fondacije "Budi human - Aleksandar Šapič" za pomoć Teodori je poslato 184.000 SMS poruka što je blizu 40 miliona dinara, odnosno oko 300.000 evra.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.