I RUMUNSKI MEDIJI PIŠU O MALOJ DANKI: Ovako su opisali njen nestanak, pomenuli i žene koje se vide na snimku
Danka Ilić, Foto: Kurir

preneli informacije o nestanku

I RUMUNSKI MEDIJI PIŠU O MALOJ DANKI: Ovako su opisali njen nestanak, pomenuli i žene koje se vide na snimku

Potraga za malom Dankom ušla je osmi dan, a na području Bora su brojne policijske ekipe koje češljaju svaki pedalj ne bi li našli dete

Objavljeno: 21:10h

U izveštavanje o nestanku male Danke Ilić (2) iz Banjskog Polja uključili su se i mediji u Rumuniji nakon što se pojavio video-snimak zbog kojeg se sumnja da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve navodno njihove državljanke.

Mediji su preneli informacije o nestanku devojčice i apelovali na građane da ukoliko znaju nešto odmah se obrate policiji.

Neki od medija su naveli da je u pitanju misteriozni nestanak i da srpska policija, u saradnji sa Interpolom i policijom u Beču, intezivno radi na pronalaženju Danke Ilić.

Takođe, navode da nemaju nikakve informacije o ženskim osobama koje su navodno pričale rumunskim jezikom, a koje su zabeležene na snimku sa devojčicom za koju se sumnja da je mala Danka.

Austrijska policija razgovarala je s autorom snimka iz Beča, na kojem se vidi devojčica koja liči na malenu Danku Ilić, dvogodišnju devojčicu koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju u okolini Bora.

"Obavili smo razgovor sa svedokom i pregledali video koji je snimio. Tačne okolnosti, posebno radi li se o nestaloj devojčici, predmet je istrage koja je u toku i sprovodi je kriminalistička policija Beča", naveli su iz bečke policije.

Podsetimo, potraga za malom Dankom ušla je osmi dan, a na području Bora su brojne policijske ekipe koje češljaju svaki pedalj ne bi li našli dete.

Bonus video:

03:34

AMBASADOR SRBIJE U AUSTRIJI ZA KURIR: Očekujemo IDENTIFIKACIJU LICA sa snimka iz Beča gde je navodno mala Danka!

(Espreso / Telegraf/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.