OTKRIVENO PONAŠANJE DVE ŽENE PREMA DEVOJČICI SA SNIMKA: Jedan detalj svima upada u oči (VIDEO)
Foto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

ŠTA JE OVO?

OTKRIVENO PONAŠANJE DVE ŽENE PREMA DEVOJČICI SA SNIMKA: Jedan detalj svima upada u oči (VIDEO)

Iako je snimak kratak i nije potvrđeno da je na njemu zaista Danka, mnogi na mrežama komentarišu svaki detalj sa video-zapisa

Objavljeno: 19:51h

Nakon što je objavljen snimak devojčice iz Beča za koju se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, mnogo je različitih mišljenja o sličnostima i razlikama devojčice sa snimka sa malom Dankom. Međutim, snimak dve žene koje se nalaze u pratnji devojčice ne beleži nikakvu emociju niti prisnije ponašanje prema njoj, već vrlo hladno i uzdržano, a takođe se na istom ne vidi bilo kakva dečija torba koja se obično nosi uz dete tog uzrasta gde bi trebala da se nalazi voda, garderoba i slično.

Naime, na snimku se vide dve žene od kojih jedna stoji sa jedne strane devojčice, a druga sa druge. Njihovo ponašanje tokom snimka je prilično hladno, nezainteresovano i ne beleži bilo kakvu emociju prema devojčici.

Ona se nemirno tokom snimka igra, penjući se na na torbe pa na betonsku ogradu, a nijedna od žena joj tokom čitavog vremena ne prilazi i ne dodiruje je.

One su, kako se vidi i na snimku gledale okolinu i u telefon, dok pažnju na devojčicu uopšte nisu obraćale.

Ono što je takođe neobično jeste što žene imaju samo jednu putnu torbu i veću kesu bez ikakve dečije torbe ili ranca u kojem se karakteristično za tako malo dete nosi voda, garderoba i nešto za jelo.

Iako je snimak kratak i nije potvrđeno da je na njemu zaista Danka, mnogi na mrežama komentarišu svaki detalj sa video-zapisa, koji je nastao na stajalištu u Beču.

Bonus video

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

(Espreso/Telegraf/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.