BANJSKO POLJE I DANAS VRVI OD POLICIJE: Helikopteri obilaze područje, jedan krenuo ka Borskom jezeru! (VIDEO)
Helikopter, Foto: Zorana Jevtić

5. dan potrage

BANJSKO POLJE I DANAS VRVI OD POLICIJE: Helikopteri obilaze područje, jedan krenuo ka Borskom jezeru! (VIDEO)

Ponovo sve vrvi od policije, dolazak helikoptera uneo je pometnju među meštanima

Objavljeno:

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

00:13

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice

Ponovo sve vrvi od policije, dolazak helikoptera uneo je pometnju među meštanima. Svi su iz okolnih kuća izašli kako bi videli o čemu se radi, dok helikopterska jedinica MUP sporo obleće delove obližnje šume sa niske udaljenosti sve do pojate gde je prijavljen nestanak.

00:16

Potraga za Dankom

S druge strane, druga helikopterska jedinica nastavila je svoju putanju u drugom smeru, sa suprotne strane mesta gde je poslednji put viđena mala Danka, dok je ceo fokus prve letelice oko područja pojate.

Kako javlja reporterka Kurira, jedan helikopter je upravo krenuo u pravcu Borskog jezera, a drugi je i dalje na niskoj visini suprotnog smera odakle se devojčici gubi svaki trag.

Bonus video:

03:42

DETE NIKADA NIJE BILO TAMO, NE BI SE ODVAJALO OD MAJKE Gosti Usijanja bez dileme: Otmica se nije dogodila IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.