BIVŠI ŠEF BEOGRADSKE POLICIJE OTKRIO NA KOJE PITANJE MAJKA DANKE TREBA DA ODGOVORI: "Tu je bilo prostora i za..."
Marko Nicović, Foto: Printscreen/YT/BALKAN INFO - Zvanični kanal

oglasio se

BIVŠI ŠEF BEOGRADSKE POLICIJE OTKRIO NA KOJE PITANJE MAJKA DANKE TREBA DA ODGOVORI: "Tu je bilo prostora i za..."

U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi

Objavljeno: 13:00h

Roditelji su ti koji moraju mnogo toga da objasne. Prvo, zašto su čekali da prijave nestanak? Koliko sam upućen, čekali su dva sata. Zna se kad nestane dete, da se odmah prijavljuje kako bi se brzo reagovalo, kaže za Telegraf.rs Marko Nicović, nekadašnji načelnik beogradske policije.

Prema rečima Nicovića, policija ide u dobrom pravcu, jer češlja svaki pedalj zemlje, ali se nada i da su granični prelazi detaljno provereni, jer ne isključuje mogućnost otmice.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

- Može biti svašta, nijedna mogućnost se ne isključuje. Ako je majka rekla da je na minut ostavila devojčicu, postavljamo pitanje kuda je to dete koje ima dve godine moglo samo da ode? Koliko daleko a da ga majka ne pronađe? Drugo, zašto su čekali dva sata? Tu je bilo prostora i za otmicu, a znamo da je granica blizu, ali i za još dosta toga. Mnoga pitanja su otvorena i ono što nam ostaje je da sačekamo da istražni organi obave posao, kaže Nicović za Telegraf.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić, Facebook

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčice.

Bonus video:

02:29

KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA

(Espreso/Telegraf/Ivana Anđelković/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.