MALOJ JANI (6) POTREBAN NOVAC ZA TRETMANE MATIČNIM ĆELIJAMA: Pomozimo joj da dobije ovu bitku!
Jana Marković, Foto: Fondacija Humanost bez granica

166 na 2407

MALOJ JANI (6) POTREBAN NOVAC ZA TRETMANE MATIČNIM ĆELIJAMA: Pomozimo joj da dobije ovu bitku!

Jani su potrebna sredstva za tretmane matičnim ćelijama, za redovne kontrole u Turskoj, banjska lečenja, kao i za troškove puta i smeštaja

Objavljeno:

Jana Marković (2018.) iz Knjaževca je prilikom rođenja bila potpuno zdrava, sa dobijenom ocenom 9 na rođenju. Od svoje četvrte godine počinje da dobija epileptične napade. Pregledima na CT i MR skeneru i EEG ispostavlja se da Jana ima cistu iznad hipofize, koja je uzrok svih napada. Posle lečenja u Nišu, upućena je na dalja ispitivanja u Beograd. Na klinici u Beogradu, Jana je dobila predlog za lečenje u bolnici Liv Hospital u Turskoj.

Jana je operisana u Turskoj, odnosno otklonjena joj je cista iznad hipofize. Zbog njenih dijagnoza epilepsije i mutacije na genu uvedeni su tretmani matičnim ćelijama čija cena je previsoka. Jani će tretmani biti neophodni svake godine do ulaska u pubertet. Troškovi lečenja su izuzetno veliki i potrebna je pomoć plemenitih ljudi, koji su voljni da pomognu. Jani su potrebna sredstva za tretmane matičnim ćelijama, za redovne kontrole u Turskoj, banjska lečenja, kao i za troškove puta i smeštaja.

Jana Marković
Jana Markovićfoto: Fondacija Humanost bez granica

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Jani da ozdravi, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 166 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platoforme PayPal. Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Jani!

SMS: 166 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001695565-34

Devizni račun: 160-6000001695978-56

IBAN: RS35160600000169597856

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso / Fondacija Humanost bez granica/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.