KOLIKO SU PENZIONERI U SRBIJI DALEKO OD 13. PENZIJE? Gledajte "Ni 5 ni 6" danas samo na Kurir televiziji
Jovana Grgurević, Foto: Promo

ne propustite

KOLIKO SU PENZIONERI U SRBIJI DALEKO OD 13. PENZIJE? Gledajte "Ni 5 ni 6" danas samo na Kurir televiziji

Na ova, kao i mnoga druga pitanja gosti emisije "Ni 5 ni 6" pokušaće da daju odgovore voditeljki i urednici Jovani Grgurević samo na Kurir televiziji danas od 16.15 časova

Objavljeno: 15:14h

Glasači u Švajcarskoj su prošle nedelje obezbedili sebi dodatnu penziju svake godine na nacionalnom referendumu, koji se fokusirao na životni standard starijih osoba, iako je vlada prethodno upozorila da bi povećane isplate bile preskupe za finansiranje. Koliko su penzioneri u Srbiji daleko od 13. penzije?

Buduće penzionere najviše muči pitanje u vezi sa stručnom spremom i njenim uticajem na visinu penzije!? Šta je neophodno i ključno uraditi za bolji život penzionera? Koliku penziju mogu očekivati budući penzioneri sa trenutnim prosekom zarade? Koliko će penzija još da raste u ovoj godini? Da li ima prostora za dodatno povećanje penzija?

Na ova, kao i mnoga druga pitanja gosti emisije "Ni 5 ni 6" pokušaće da daju odgovore voditeljki i urednici Jovani Grgurević samo na Kurir televiziji danas od 16.15 časova!

Gosti emisije "Ni 5 ni 6":

Snežana Šantić, udruženje penzionera Stari grad Milan Grujić, udruženje sindikata penzionera Beograda Nadežda Satarić, organizacija Amity

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.