TRI MAČETA BRUTALNO UBIJENA U NIŠU! Jedno ubili kamenom, drugo olupali o beton, trećem polomili vrat!  (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Violeta Stamenko Penezic

monstruozno

TRI MAČETA BRUTALNO UBIJENA U NIŠU! Jedno ubili kamenom, drugo olupali o beton, trećem polomili vrat! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Mačići su bili plašljivi i nisu prilazili ljudima
Objavljeno: 18:34h

Jedna Nišlijka naišla je danas na jezivu scenu u svom gradu. Ona je u Mokranjčevoj ulici br.2 pronašla tri brutalno ubijena mačeta.

Uznemirujuće fotografije nedužnih životinja, podelila je na svom fejsbuk profilu, kako bi se otkrili počinioci ovog jezivog zločina.

Kako kaže u svom postu na fejsbuku, vidi se da su mačiće ubili ljudi, jer je jednom od njih glava udarena o beton, drugom je udarena kockastim kamenom, a trećem je polomljen vrat.

Inače, mačići su na tom mestu imali sklonište, odnosno kutiju u kojoj su spavali i činiju sa hranom. Bili su plašljivi i nisu prilazili ljudima.

Koliko su ubice bile monstruozne u svojoj nameri, svedoči i činjenica da su u činiju sa hranom, stavile ljudski izmet. Mače od tri meseca, naspram odraslog čoveka, nema mogućnost da se brani.

Nemilosrdnost i bezdušnost počinioca ovog dela, govori o odsustvu bilo kakve ljudskosti, pa se nameće samo jedno pitanje: Zašto bi se neko ovoliko brutalan prema životinji, u određenoj situaciji drugačije ponašao prema čoveku?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.