Miroslava Milenović: Policija se guši u aferama!

članica Saveta za borbu protiv korupcije

Miroslava Milenović: Policija se guši u aferama!

- Pravim profesionalcima nije dozvoljeno da rade - izjavila je Miroslava Milenović, koja je u subotu napadnuta u haustoru zgrade u kojoj živi
Objavljeno: 00:16h

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović izjavila je večeras da ima poverenja u pripadnike policije, ali ne i u policiju kao instituciju. - Imam poverenja u pripadnike policije, ali se policija guši u aferama. Pravim profesionalcima nije dozvoljeno da rade - kazala je Milenović, koja je u subotu napadnuta u haustoru zgrade u kojoj živi. Milenović je, gostujući na televiziji N1, rekla da nisu istiniti navodi o tome da ne sarađuje sa policijom, koje je naveo ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodala da ona ima kontakte i sa policijom i sa tužilaštvom.

policija
Ona je podsetila i da je u septembru policiji prijavila da je neko prati, ali da nije bilo konkretnih rezultata istrage. Članica saveta za borbu protiv korupcije je, govoreći o finansiranju i oglašavanju u medijima, rekla da je ova vlada znatno štedljivija od prethodnih, ali da to nije slučaj sa javnim preduzećima i preduzećima sa većinskim državnim vlasništvom, koja izdvajaju značajna sredstva. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.