SRPKINJA SE POŽALILA DA JE SVEKRVA I ZAOVA STALNO SABOTIRAJU, PA DIGLA NACIJU NA NOGE: Slušajte samo ovo...
Foto: Profimedia

DRAMA

SRPKINJA SE POŽALILA DA JE SVEKRVA I ZAOVA STALNO SABOTIRAJU, PA DIGLA NACIJU NA NOGE: Slušajte samo ovo...

Mlada devojke iz Srbije požalila se da joj majka i sestra od verenika često stanu na put kada je u pitanju zajedničko provođenje vremena sa verenikom

Objavljeno:

Verena za Srbina koji zbog posla živi u inostranstvu, jedna Srpkinja otkrila je da joj je, njegov najavljeni dolazak koji je mesecima jedva čekala ipak preseo i to zbog opakog plana buduće svekrve i zaove.

Mlada devojke iz Srbije požalila se da joj majka i sestra od verenika često stanu na put kada je u pitanju zajedničko provođenje vremena sa verenikom. Kako je u anonimnoj objavi na Reditu napisala, zbog njihovih navodno čestih spletki ali i slabog zauzimanja njenog izabranika nije sigurna kako u budućnosti da postupi.

"Prošle godine njegova majka dovede unučiće kod njih baš kad je on uzeo odmor, iako sam ženi rekla da smo mi letovanje tada zakazali.

Situacija od danas, on se vraća sledeće nedelje na par dana, dolazi mu sestra sa decom (ona je takođe u drugoj zemlji) baš tada kada i on, eto slučajno baš je uzela odmor! Mi smo naravno i te dane isplanirali gde ćemo, šta ćemo ali sve propada", napisala je ona.

"Osećam se kao višak a njega baš briga"

Takođe, dodala je da već unazad nekoliko godina, kada se skupe, sestrina deca spavaju sa njim u krevetu, zbog čega dolazi do zaključka da je smatraju viškom.

"Navodno nije problem da ja dođem i prespavam ali se baš neugodno osećam jer se večito tad poteze tema ko će s kim da spava, kako da se spakuju itd (u suštini se osećam kao da sam višak).

E sad, ja stvarno razumem da on poželi tu decu i sestru jer se ne viđaju često, sve je to meni jasno, ali mi jako smeta što će sa mnom viđanje biti na brzaka. Planovi nam propadaju a i ja ga se uželim kad se toliko dugo ne vidimo. Rekla sam mu sve to, kaže razume ali prosto šta može. Eto uželeo se i on dece jer ih ne viđa često... Ja kod svoje sestre nisam otišla dok on nije bio tu jer kao glupo mi bez njega (ona je u drugoj državi), a kod nje smo imali isplanirano da idemo sad kad oni dolaze...Jeste sebično s moje strane ali nisam pametna šta raditi..", napisala je ona na kraju.

"Ti si mu zadnja rupa na svirali nažalost"

Sa njenom izjavom da je sebična niko od reditora se nije složio, zbog čega su u komentarima stali na njenu stranu i priznali joj da bi, možda, trebala malo da razmisli kuda njena veza vodi.

"Ti sebična? Molim? Imam i ja porodicu i rođake i većina njih je u inostranstvu. Ja da isplaniram odmor ili šta god i neko da mi se pojavi na vrata, ta ista vrata bi poljubio", "Ako te sad ne stavlja na prvo mesto neće ni kad budete u braku, pa ti vidi šta ćeš s tom informacijom", "Nisi mu prioritet. Već sada. Nećeš biti ni posle. To je sve okej. Ali to je činjenica koju ti treba da uzmeš u obzir i razmisliš da li je to tebi dovoljno dobro - za tebe. Njemu je očigledno super", "Vozi dalje. Ne vidim budućnost, osim ako ne prihvatiš to kao normalno. Ja ne bih mogao, fleksibilan sam, ali ne toliko", "Ti si mu zadnja rupa na svirali na žalost, sestrići ispred buduće žene i vaših planova, čudno. Moraće taj da updejtuje prioritete iskreno", pisali su joj oni.

Bonus video: Svekrva Slađa najveselija na svadbi

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.