PROŠETAJTE KROZ ZLATIBOR SA ŽIKOM NIKOLIĆEM! Gledajte novu emisiju "Sa Žikom po Srbiji" danas u 15h na Kurir tv
Foto: Promo

POSLUŠAJTE

PROŠETAJTE KROZ ZLATIBOR SA ŽIKOM NIKOLIĆEM! Gledajte novu emisiju "Sa Žikom po Srbiji" danas u 15h na Kurir tv

Nova zabavna emisija na Kurir televiziji namenjena je ljubiteljima putopisa

Objavljeno:

Ne propustite prvu epizodu emisije "Sa Žikom po Srbiji" danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Nova zabavna emisija na Kurir televiziji namenjena je ljubiteljima putopisa, istorije i tradicije, a svake nedelje domaćin emisije Žika Nikolić za sve one koji žele da upoznaju najrazličitije predele Srbije, ljude, istoriju i kulturu donosiće najlepše priče iz naše zemlje, ali ih i motivisati da krenu njegovim stopama i posete najrazličitija mesta i ponovo se približe svojim korenima.

Žika Nikolić ove nedelje od 15 časova vodi vas na prvo putovanje! Kako je na Zlatiboru prvu put u Srbiji krenuo organizovani turizam i naša je emisija svoje pohode krenula sa kraljeve česme na Zlatiboru. Naši gledaoci će se upoznati sa istorijatom ove planine, kao i sa čuvenom Zlatiborskom pijacom pored koje niko ne prođe ravnodušan. Pršute, sirevi , kajmak, rakija - sve vas mami sa prelepih drvenih tezgi, a fascinantna vožnja gondolom najdužom na Balkanu ostaviće vas bez daha.

Prošetajte kroz Zlatibor sa Žikom Nikolićem danas u 15 časova na Kurir televiziji i uživajte u pogledu na Gostiljske vodopade, Ljubiške pašnjake i panoramu najlepše planine u Srbiji.

Ne propustite novu emisiju "Sa Žikom po Srbiji" samo na Kurir televiziji!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.