DEVOJKA PITALA ŠTA TREBA DA URADI DA BI UPOZNALA NORMALNOG MUŠKARCA: Ostala bez teksta kad je pročitala 1 odgovor
Upoznavanje/Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Goubtube

nije se tome nadala

DEVOJKA PITALA ŠTA TREBA DA URADI DA BI UPOZNALA NORMALNOG MUŠKARCA: Ostala bez teksta kad je pročitala 1 odgovor

Pitala je kako da pronađe "normalnog dečka" i dobila niz sličnih odgovora od muškaraca

Objavljeno: 18:38h

"Šta se dešava sa muškarcima danas?", naslov je objave na Reditu koja je privukla veliku pažnju. Jedna devojka je pitala javno šta treba da uradi da bi upoznala "normalnog" muškarca, kako je napisala, a onda su usledili odgovori koje nije očekivala. Čini se da su muškarci bili brutalno iskreni.

"Šta devojka od 28 godina treba da radi da bi makar naletela na normalnog muškarca? Muškarci danas ne znaju šta hoće, na primer, gledaju, a ne prilaze. Jasnije signale šalje moja mačka nego prosečan muškarac danas", glasila je objava. Skoro svi muškarci su naglasili da bi i žene trebalo da priđu prve, a ne samo oni. Pogledajte njihove odgovore:

Dejt
Dejtfoto: Profimedia

"Većinom ti signali nisu nimalo očigledni. Pre svega, ne želimo da ispadnemo neprijatni i napadni. Svako iskustvo sa prilaženjem i odbijanjem nije baš prijatno, a većina situacija su takve, pa ne želimo da istu muku mučimo svaki put. Ja bih pre pitao kako ti kao devojka možeš da živiš tako da ceo život viđaš neke koji ti se sviđaju i ne priđeš nego čekaš da se stvori svaki kod tebe. Možda ako ti se svidi neki sledeći put, ti priđi da bi razumela kako je to kad je neko aktivan".

"Pa ono, šta znam... Šta kažeš da ti možda priđeš prva ako ti se neki muškarac sviđa? Garantujem ti da nijednom muškarcu neće smetati ako mu devojka priđe, ma gde god to bilo, u teretani, kafiću, nekom izlasku itd".

"Ako prilaze ne valja, smatraju, 'friend zone', mlad si, star si, nisi moj tip, nemaš dobar auto, manijak itd, a ako ne prilazi šonja, mutav itd".

"Možda su muškarci malo više počeli da poštuju sebe jer se više nikome ne prolazi kroz neprijatne situacije odbijanja od strane devojke koja to uradi samo da bi ostavila utisak jake, nezavisne ženske osobe. Ali nije problem bi u odbijanju, jer muškarac ide sa svešću o tome da će možda biti odbijen. Problem je u načinu na koji to većina devojaka radi. Ne kažem da neki muškarci to ne zaslužuju. Ali u masi slučajeva, devojka to uradi pristojnom momku dobrog izgleda, samo zbog nekih pređašnjih loših iskustava, iz nekih svojih kompleksa ili da bi ispala kul u društvu".

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

"Devojka od 28 godina neće biti zainteresovana za normalnog muškarca jer su normalni dosadni".

"U prošlosti, kada sam prilazio, uvek je ispadalo krindž i devojke su uglavnom motale očima u stranu čim pokušam nešto. Evo sad sam u vezi skoro 14 meseci sa osobom koja je sama prišla, predstavila se kulturno i od tada je prirodno krenula pričica... Da ne pomislite da je zbog lepote slučajno jer izgledam kao da me je posle rođenja iznabadao Tajson dominantnom rukom više puta u slepoočnicu".

Da li su vas ovi odgovori iznenadili?

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.